Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Κομψοί και στιλάτοι σε κοσμικό party! [pics]

Οι βραδινές εμφανίσεις του λαμπερού ζευγαριού άρχισαν να πυκνώνουν. Φαίνεται πως το χαλαρό πλέον πρόγραμμα του Σάκη Ρουβά, αφού ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις του στο Estate, του επιτρέπει να περνά περισσότερο χρόνο με την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Οι δυο τους βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας σε πολιτιστική εκδήλωση αφιερωμένη στη Μελίνα Μερκούρη ενώ την επόμενη μέρα έδωσαν το παρών στο party γενεθλίων του Γιώργου Μαζωνάκη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλες τις φωτογραφίες από το party

Ο Σάκης και η Κάτια έκλεψαν τις εντυπώσεις με την κοψή και στιλάτη εμφάνισή τους! Είναι άλλωστε από τα πιο ταιριαστά και καλοντυμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Φυσικά, δεν αρνήθηκαν να ποζάρουν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό του TLIFE.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Σάκης τραγούδησε για τα γενέθλια του φίλου του ενώ είχε την ευκαιρία να συναντήσει πολλά αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες.

Το ίδιο και η Κάτια που οι βραδινές της έξοδοι είναι ιδιαίτερα σπάνιες μιας και οι ανάγκες των 4 παιδιών της απατούν μεγάλη αφοσίωση. Όταν όμως αποφασίσει να βγει είναι πάντα εντυπωσιακή!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More