Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Κυριακάτικη βόλτα με τα τέσσερα παιδιά τους!

Η Κυριακή είναι μία μέρα που την αφιερώνουν στην οικογένεια ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Μπορεί όλη η εβδομάδα να είναι γεμάτη απο υποχρεώσεις τόσο για το ζευγάρι όσο και για τα παιδιά, που έχουν πια το δικό τους πρόγραμμα με τα σχολεία και τις δραστηριότητές τους, αλλά τα Σαββατοκύριακά έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν οικογειακές εξορμήσεις. Κάτι που δεν παρέλειψαν να κάνουν και αυτή τη φορά.

Η Κάτια Ζυγούλη μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον σύζυγό της, Σάκη Ρουβά στο οικογενειακό αυτοκίνητο ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram πως στο πίσω κάθισμα είναι και τα 4 παιδιά τους: η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας.

Στη συνέχεια, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ανέβασε ένα βίντεο από την ίδια κυριακάτικη βόλτα σημειωοντας στη λεζάντα κάτι παρόμοιο με αυτό που έγραψε και η σύζυγός του.Το ζευγάρι αποδεικνύει ότι παραμένει full ερωτευμένο ακόμα και μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας.

Οι βόλτες με το αυτοκίνητο είναι οι αγαπημένη οικογενειακή τους συνήθεια ενώ ο Σάκης Ρουβάς έχει δηλώσει πολλές φορές ότι αγαπά την οδήγηση και τα πολυτελή αυτοκίνητα. Πλέον που έχει μία μεγάλη οικογένεια επιλέγει με βάση τις ανάγκες των παιδιών το όχημα. Στο παρελθόν έχει μοιραστεί κι άλλες τέτοιες τρυφερές στιγμές στο αυτοκίνητο.

Θυμήσου το φανταστικό βίντεο με την οικογένεια Ρουβά να τραγουδά!

Read More

And More