Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Μαζί με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρο στην ΕΛΠΙΔΑ

Σάκης Ρουβάς  – Κάτια Ζυγούλη:  Μαζί με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρο στην ΕΛΠΙΔΑ | tlife.gr

Το πιο φωτεινό και πιο αισιόδοξο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το «Δέντρο των Ευχών», γεμάτο από παιδικές ευχές για «υγεία» και «αγάπη», άναψε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2018 και ήταν όλοι εκεί για να στηρίξουν τα παιδιά, αυτές τις γιορτινές μέρες.

Ανάμεσά τους βρέθηκαν ο Αγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη που στηρίζουν πάντα τη δράση του Συλλόγου Ελπίδα, αλλά και ο Στέφανος Κορκολής  με την Σοφία Μανωλάκου.

Στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ογκολογική Μονάδα, παρουσία της Προέδρου του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, μικροί και μεγάλοι έγραψαν τις ευχές τους στα χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα οποία στην συνέχεια τοποθέτησαν στο πανέμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο, που γεμάτο από ευχές, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας στα παιδιά που αυτές τις ημέρες νοσηλεύονται.

«Εύχομαι σε όλες τις οικογένειες υγεία και αγάπη.  Μα πάνω από όλα εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να είστε όλοι γεροί και να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα στα σπίτια σας», είπε τοποθετώντας το στολίδι της στο χριστουγεννιάτικο δέντρο η κυρία Βαρδινογιάννη, συγκινώντας τους παρευρισκόμενους.

Το «παρών» στην ζεστή εκδήλωση αγάπης έδωσαν και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού» κύριος Μανώλης Παπασάββας, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ογκολογικής Μονάδας καθώς και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Την φωνή τους με τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» ένωσαν και φέτος αγαπημένοι καλλιτέχνες που με αγάπη βρέθηκαν στην όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή για να προσφέρουν χαμόγελα στους μικρούς ασθενείς.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κύριος Ηλίας Αποστολόπουλος και η αντιδήμαρχος Παιδείας Νεολαίας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού κυρία Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη, οι οποίοι μαζί με μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων του Δήμου προσέφεραν δώρα στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας.

Δες φωτογραφίες:

Στιγμές αγάπης με τα παιδιά

Η Σοφία Μανουσάκη τοποθετεί το στολίδι με τις ευχές της στο «Δέντρο των Ευχών»

Ο Στέφανος Κορκολής τοποθετεί το στολίδι με τις ευχές της στο «Δέντρο των Ευχών»

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη τοποθετεί το στολίδι με τις ευχές της στο «Δέντρο των Ευχών»

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού κύριο Ηλία Αποστολόπουλο και την αντιδήμαρχο Παιδείας Νεολαίας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού κυρία Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη

READ more