Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Νέες φωτογραφίες από την θεατρική τους έξοδο!

Ήταν λίγο μετά την αποθέωση που έζησε στη Μόσχα της Ρωσίας, όταν ο Σάκης Ρουβάς επισκέφτηκε μαζί με την Κάτια Ζυγούλη τη μοναδική Χαρούλα Αλεξίου. Το ζευγάρι απόλαυσε στην σκηνή την σπουδαία ερμηνεύτρια, λίγο πριν αναχωρήσει για τις παραστάσεις της στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σάκης και η Κάτια παρακολούθησαν με μεγάλο ενθουσιασμό την μουσικοθεατρική παράσταση “Χειρόγραφο” που σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης. Μετά τη συγκινητική υποδοχή από κοινό και κριτικούς στο πρώτο ανέβασμα, η Χάρις Αλεξίου επέστρεψε στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, από τις 12 Οκτωβρίου και για 12 μόνο παραστάσεις, για να διηγηθεί και να τραγουδήσει στιγμές από την ζωή της που η ίδια έγραψε.


Γιώργος Νανούρης, Κάτια Ζυγούλη, Χάρις Αλεξίου, Σάκης Ρουβάς

Ανάμεσα στους χιλιάδες θεατές που απόλαυσαν το έργο ήταν και το λαμπερό ζευγάρι. Άλλωστε έχουν αποδείξει και οι δύο ότι είναι λάτρεις του θεάτρου και φροντίζουν να βλέπουν όσες πιο πολλές παραστάσεις γίνεται. Όταν οι οικογενειακές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις το επιτρέπουν. Η Κάτια έχει το μεγαλύτερο βάρος της ανατροφής των 4 παιδιών τους και ο Σάκης συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών αλλά και τα γυρίσματα του Voice.

Ωστόσο, πάντα βρίσκουν χρόνο για να αφιερώσουν ο ένας στον άλλο και ο κορυφαίος Έλληνας σταρ όσο φορτωμένο πρόγραμμα και να έχει πάντα είναι στο πλευρό της συντρόφου του.

Read More

And More