Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Οι τρυφερές στιγμές με τα παιδιά στις διακοπές τους!

Τον ήλιο και τη θάλασσα με φόντο το απέραντο γαλάζιο απολαμβάνουν ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους: την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον μικρό Απόλλωνα. Το γνωστό ζευγάρι μετά την καραντίνα έκανε τις πρώτες καλοκαιρινές εξορμήσεις του και χαλαρώνει με όλη την οικογένεια πλάι στο κύμα.

Μπορεί ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και η κούκλα σύζυγός του και παρουσιάστρια της εκπομπής «Ιστορίες μόδας» στην ΕΡΤ να έχουν κατά καιρούς ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα, αυτές οι μέρες του καλοκαιριού είναι όμως αφιερωμένες στην οικογένειά τους. Τα παιδιά είναι, άλλωστε, η μεγάλη τους αδυναμία και οι δυο τους προσπαθούν να περνούν πάντα δημιουργικό χρόνο με τα τέσσερα αγγελούδια τους. Και μιας και τα παιδιά είναι διαφορετικών ηλικιών, ο Σάκης και η Κάτια προσπαθούν να βρίσκουν συνεχώς νέες δημιουργικές δραστηριότητες.

Η περίοδος των διακοπών όμως είναι αφιερωμένη στα παιχνίδια, τις αγκαλιές και την χαλάρωση. Η Κάτια Ζυγούλη, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δεν  σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες και video από τις διακοπές τους.

Αυτήν τη φορά ανέβασε δυο φωτογραφίες με τον Σάκη και τον γιο τους και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αγάπη είναι να μοιράζεσαι».

Ενώ, προηγήθηκε και ένα video με το πιο χαλαρωτικό κομμάτι των διακοπών της, που δεν είναι άλλο από τη… θάλασσα!

«Μια εικόνα μπορεί εύκολα να μεταφερθεί, με τους ήχους της και τις μυρωδιές της. Για μένα όμως το νερό ήταν πάντα πολλά περισσότερα. Ήταν και είναι το γιατρικό για το συναίσθημα μου. Σε οποιαδήποτε μορφή του, με κάνει ευτυχισμένη, απομακρύνει τις λύπες μου, με θεραπεύει», έγραψε χαρακτηριστικά η Κάτια Ζυγούλη.

Read More

And More