Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι μετά από 11 χρόνια και τρία παιδιά!

Μια ευτυχισμένη και ισορροπημένη οικογένεια έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το γεγονός ότι δεν έχουν ακόμα παντρευτεί, παρόλο που ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έχει κάνει πολλές φορές επίσημη πρόταση γάμου μέσα στα 11 χρόνια σχέσης, δεν τους εμποδίζει να απολαμβάνουν μία όμορφη καθημερινότητα.

Είναι μάλιστα το ίδιο ερωτευμένοι και φαίνεται σε κάθε τους κοινή έξοδο. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε στην πρεμιέρα της παράστασης «Σιρανό ντε Μπερζεράκ».

Το ζευγάρι βρέθηκε στα εγκαίνια της πρώτης θεατρικής λειτουργίας του Pantheon Theater, του χώρου που σε λίγες μέρες θα φιλοξενήσει τον “Ηρακλή”, όπου πρωταγωνιστεί ο Σάκης.

Ο τραγουδιστής αφού ολοκλήρωσε με ένα φαντασμαγορικό show την πιο επιτυχημένη περιοδεία της καριέρας του, το The Ace Of Hearts Tour ετοιμάζεται για το νέο του ξεκίνημα. Δες εδώ όσα είχε πει στο TLIFE γι’αυτό!

Φυσικά, δίπλα του έχει πάντα την αγαπημένη του Κάτια που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Όσο για το μυστικό της σχέσης τους; Ο χρόνος που περνάνε μαζί ως ζευγάρι. Το να κάνουν πράματα οι δυο τους αφήνοντας για λίγο τα παιδιά τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι αυτό που ανανεώνει τη σχέση τους.

Ένα από αυτά τα πράγματα είναι και οι βραδινές έξοδοι είτε σε κάποια κοσμικο στέκι είτε στο θέατρο όπως έκαναν το βράδυ της Παρασκευής.

Μετά το τέλος της παράστασης βρέθηκαν στα παρασκήνια για να συγχαρούν την Σμαράγδα Καρύδη και τον βασίλη Χαραλαμπόπουλο που είναι οι πρωταγωνιστές του έργου.


(Κάνε κλικ στη φωτογραφία και δες ποιοι άλλοι celebrities βρέθηκαν στην παράσταση)

Read More

And More