Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Η πιο όμορφη Πρωτοχρονιά με 4 παιδιά τους [pics]

“Δεν θα έλεγα ότι έχω παραμυθένια ζωή, έχω σίγουρα παραμυθένια οικογένεια. Θα ήθελα να τη βλέπω αγαπημένη και τα παιδιά μας να μεγαλώνουν με υγεία”, είχει πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ δίνει μεγάλη βάση στον θεσμό της οικογένειας πριν καν ακόμα φτιάξει τη δική του με την Κάτια Ζυγούλη. Για αυτό και φροντίζει να δίνει στη γυναίκα του και στα 4 παιδιά τους ποιοτικό χρόνο. Δεν θα μπορούσαν να μην περάσουν όλοι μαζί την αλλαγή της χρονιάς. Το λαμπερό ζευγάρι μοιράστηκε φωτογραφίες και ευχές με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Λόγω των εμφανίσεων του Σάκη Ρουβά στο “Estate” πέρασαν τις γιορτές στην Αθήνα. “Έχουμε στολίσει από νωρίς το χριστουγεννιάτικο δέντρο και απολαμβάνουμε τις γιορτές οικογενειακά, με συγγενείς και φίλους. Τα παιδιά περιμένουν με ανυπομονησία τον Άγιο Βασίλη, ενώ μπαίνουν στην κουζίνα και κάνουν αλχημείες υπό την καθοδήγηση των γιαγιάδων τους”, είχε περιγράψει ο ίδιος στο Thema People.

https://www.instagram.com/p/BdYhFMIAzWb/?hl=el&taken-by=katiazygouli

Τα παιδιά ήταν πρωταγωνιστές και στη βραδιά του Ρεβεγιόν με τους διάσημους γονείς τους βέβαια να κλέβουν τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους.

https://www.instagram.com/p/BdYfZNVlu4T/?hl=el&taken-by=sakisrouvas

Read More

And More