Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Ποζάρουν με παραδοσιακές φορεσιές στο Μουσείο Μπενάκη!

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με άρωμα Ελλάδας βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz στο Μουσείο Μπενάκη. Ο χώρος «γέμισε» με παραδοσιακές φορεσιές από την Ελλάδα και διαχρονικές δημιουργίες σε μια μοναδικού πολιτιστικού περιεχομένου εκδήλωση με τίτλο «Costume with faces».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν φυσικά ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη ποζάροντας με παραδοσιακές ελληνικές στολές. Το ζευγάρι φόρεσε την παραδοσιακή στολή της Κέρκυρας, τόπο καταγωγής του κορυφαίου Έλληνα σταρ και εντυπωσίασε! Ακόμη, στην εκδήλωση βρέθηκαν η Μαριάννα Γουλανδρή, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και πολλοί ακόμη. Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη μάλιστα, η εγγονή της Μαριάννα Βαρδινογιάννη ανέβασε μια φωτογραφία αγκαλιά με την Κάτια Ζυγούλη και έγραψε χαρακτηριστικά: «Χθες βράδυ πήγαμε πίσω στο χρόνο με την εκδήλωση «Costume with faces» στο Μουσείο Μπενάκη. Με την πνευματική μου αδελφή Κάτια Ζυγούλη».

Μαριάννα Γουλανδρή, Κάτια Ζυγούλη

Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη

Ακόμη στη μοναδική εκδήλωση συμμετείχε και η Μαρέβα Μητσοτάκη με εντυπωσιακές δημιουργίες της συλλογής Zeus and Dione με άρωμα Ελλάδας!

Δες φωτογραφίες:

Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Μαριάννα Γουλανδρή

Η φωτογράφος Calliope

Η εκδήλωση ήταν πραγματικά εντυπωσιακή!

Read More

And More