Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Ρομαντική βόλτα στο κέντρο λίγο πριν τη βάφτιση του Απόλλωνα!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη περνούν μια από τις πιο ήρεμες φάσεις της προσωπικής τους ζωής. Το λαμπερό ζευγάρι απολαμβάνει όμορφες οικογενειακές στιγμές και αποδράσεις. Η ολοκλήρωση των εμφανίσεων του κορυφαίου Έλληνα σταρ του έδωσε την ευκαιρία να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στη σύζυγό του και στα 4 παιδιά τους: Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα. Βέβαια, δεν σταματά ποτέ να ετοιμάζει project και να κάνει επιλεκτικά live αλλά σίγουρα περνά περισσότερο χρόνο μαζί τους. Το TLIFE τον συνάντησε μαζί με την γυναίκα της ζωής του στο κέντρο της Αθήνας να χαίρονται τη βόλτα τους.

Χέρι χέρι περπάτησαν στους δρόμους του Συντάγματος αδιαφορώντας για την βροχή που είχε ξεκινήσει. Έκαναν μια στάση στο περίπτερο και συνέχισαν κατευθυνόμενοι στον προορισμό τους. Φυσικά τράβηξαν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας αλλά και τα βλέμματα των περαστικών. Ο Σάκης και η Κάτια είναι άλλωστε από τα πιο στιλάτα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Σε λίγες εβδομάδες ετοιμάζονται να ζήσουν μια ακόμα όμορφη οικογενειακή στιγμή. Κοντά στην πρώτη επέτειο του γάμου τους -που χαρακτηρίστηκε ως ο γάμος της δεκαετίας- θα γίνει η βάφτιση του Βενιαμίν της οικογένειας. Ο μικρός Απόλλωνας θα πάρει κι επίσημα το όνομά τους στις αρχές του καλοκαιριού.

Νονοί θα είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με την σύζυγό του, Μελίσσα. Ο μικρός Απόλλωνας φαίνεται πως έχει ήδη ιδιαίτερο δέσιμο με τη νονά του αφού στον γάμο του Σάκη και της Κάτιας τον είδαμε να απολαμβάνει την αγκαλιά της.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More