Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Το εξωτικό ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor… 1,5 μήνα πριν το γάμο!

Στις αρχές του Ιούλη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας με παρανυφάνακια (και παραγαμπράκια) τα τέσσερα αγγελούδια τους και ανυπομονούν για τη μεγάλη στιγμή. Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη που μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα πανέμορφο παιδιά, αποφάσισαν να κάνουν το θρησκευτικό τους γάμο. Πριν τη μεγάλη μέρα όμως, το διάσημο ζευγάρι φαίνεται πως έχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ετοιμάζεται για τα live του X Factor, ενώ εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο μαζί με την Κάτια Ζυγούλη με αφορμή την guest εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στο Survivor. Μία εμφάνιση που έχει γίνει το απόλυτο talk of the town για τους φανατικούς του τηλεοπτικού προγράμματος!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Λίγο πριν την τον απολαύσουμε στο πρώτο live του X Factor, θα τον δούμε στο πρόγραμμα “φαινόμενο” του ΣΚΑΙ ως επίσημο προσκεκλημένο για τις 100 μέρες Survivor! Ο Σάκης Ρουβάς αποδέχτηκε την πρόσκληση του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali να εμφανιστεί ως guest star στο επιτυχημένο παιχνίδι. Εκτός από το γεγονός ότι παρακολουθεί φανατικά το Survivor μαζί με την οικογένειά του, αισθάνεται μέλος της δυναμικής ομάδας του ΣΚΑΙ και στηρίζει το κανάλι στο οποίο αποτελεί και το κεντρικό πρόσωπο ψυχαγωγίας.

Μετά από εντατική προεργασία και σχεδιασμό ο Τούρκος παραγωγός, εξασφάλισε ειδική άδεια, ώστε η εμφάνιση του Σάκη στο Survivor να ανατρέψει τα δεδομένα στην παγκόσμια ιστορία του διεθνούς τηλεοπτικού show περιπέτειας, με όσους γνωρίζουν να μην αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες κρατώντας το ως επτασφράγιστο μυστικό!

Το σίγουρο πάντως, είναι πως ο Σάκης Ρουβάς αναμένεται να κάνει για μια ακόμη φορά την ανατροπή. Το ζευγάρι ξεκίνησε από την Ελλάδα μαζί με τους συνεργάτες του Σάκη, την περασμένη Δευτέρα και ήδη μας έχουν δώσει μια γεύση μέσα από τα social media, για το πώς περνούν στον Άγιο Δομίνικο. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ προπονείται και είναι “έτοιμος για επιβίωση”, η σύντροφός του κάνει τους δικούς της αυτοσχέδιους αγώνες με καρύδες!

Την ίδια στιγμή, πίσω στην Ελλάδα, η όμορφη Κάτια έχει αφήσει για λίγο τις ετοιμασίες του γάμου, αν και αρκετά πράγματα έχουν ήδη σχεδιαστεί από εκείνη, πριν την αναχώρηση για την Καραϊβική… Ανάμεσά σε αυτά είναι και οι πρόβες νυφικού στο ατελιέ της Σήλια Κριθαριώτη. Η φιλία της Κάτιας με την Σήλια έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της να φτιάξει το νυφικό στο ατελιέ της. Η Κάτια άλλωστε, την εκτιμά ιδιαίτερα για τη δημιουργική της δεξιότητα. Και παρόλο που ακόμη δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, σίγουρα η Κάτια ετοιμάζεται να κάνει μια κομψή και εντυπωσιακή εμφάνιση. Όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει!

Read More

And More