Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Χορός και τραγούδι ως το πρωί στη γαμήλια δεξίωση! [pics,vids]

Αυτό ήταν αναμφίβολα ο γάμος της δεκαετίας. Μετά από τέσσερα πανέμορφα παιδιά και πολλά χρόνια κοινής ζωής, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και έκαναν ένα μεγάλο γαμήλιο party, όπως ακριβώς το είχαν φανταστεί… με πρωταγωνιστές τα τέσσερα αγγελούδια τους, που το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Το μυστήριο έγινε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου με κουμπάρους το ζεύγος Βαρδινογιάννη, ενώ ακολούθησε ένα παραδοσιακό γλέντι με πολύ τραγούδι και χορό. Ο γαμπρός μάλιστα Σάκης Ρουβάς δεν παρέλειψε να πάρει το μικρόφωνο, να τραγουδήσει τις μεγάλες του επιτυχίες και να αποθεωθεί από τους καλεσμένους. Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, ήταν αυτή που τραγούδησε στην Κάτια “Και σε θέλω” με τις κόρες του να χορεύουν και να τραγουδούν non stop στο πλευρό του.

ΔΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΕΛΕΤΗ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @sakisrouvasfanss στις

Η μικρή Αναστασία, μάλιστα, δεν κατέβηκε από το dance floor όλη τη βραδιά και απόλαυσε την κάθε στιγμή, κάνοντας φιγούρες με την μικρότερη αδελφή της την Αριάδνη και τον Αλέξανδρο.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

Το ευτυχές ζευγάρι, άλλωστε, από την αρχή της δεξίωσης έδειξε να θέλει να διασκεδάσει πολύ, με τον Σάκη και την Κάτια να ξεκινούν εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους με το χορευτικό που παρουσίασαν με τα παιδιά τους.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΕΡΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ

Read More

And More