Σάκης Ρουβάς: Με grand finale και πολλές εκπλήξεις επιστρέφει το The Ace Of Hearts Tour!

Ο κορυφαίος Έλληνας star, Σάκης Ρουβάς, καθήλωσε χιλιάδες καρδιές κόσμου σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο παρουσιάζοντας το πιο εντυπωσιακό tour, το The Ace Of Hearts Tour όπου γνώρισε την κυριολεκτική αποθέωση!

Το The Grand Finale του The Ace Of Hearts Tour, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γήπεδο του Tae Kwon Do, είναι ένα εντυπωσιακό μουσικό υπερθέαμα που θα απογειώσει το κοινό προσφέροντας του μία ανεπανάληπτη διαδραστική μουσική εμπειρία!

Το The Ace Of Hearts Tour αποτελεί ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι μέσα από ένα μοναδικό concept και μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές live tour που θα κορυφωθεί το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do, όπου θα πραγματοποιηθεί το εντυπωσιακό finale αυτού του μουσικού ταξιδιού με πολλές εκπλήξεις!

Η τεράστια παραγωγή και τα επιβλητικά κουστούμια επιφυλάσσουν μία σπάνια διαδραστική μουσική εμπειρία σε ένα φαντασμαγορικό show, στο οποίο τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, τις χορογραφίες της πολυμελούς ομάδας χορευτριών η Chaly Jennings, τις ενορχηστρώσεις ο μαέστρος Γιώργος Ζαχαρίου και τη διεύθυνση της ορχήστρας ο Τόνυ Κονταξάκης.

Το The Ace of Hearts Tour είναι αφιερωμένο στους σκοπούς του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Αγοράζοντας το εισιτήριο από το tickethour.com έχετε τη δυνατότητα να ενισχύσετε προαιρετικά την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, ”Όραμα Ελπίδας” με την πίστωση 1 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Σάκης Ρουβάς: Αποθεώθηκε από 30.000 θεατές στη ΔΕΘ! Φωτογραφίες και βίντεο

#FollowSakis και δες προσωπικές στιγμές του κατά την διάρκεια του The ace of hearts tour!

Read More

And More