Σάκης Ρουβάς: Με τα τρία παιδιά υπάρχει ισορροπία στο σπίτι

Το νέο στοίχημα του Σάκη Ρουβά είναι το “The Ace of Hearts Tour” που θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου στο γήπεδο Tae Kwon Do. Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό show από αυτά που μόνο ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ξέρει να κάνει. Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα, ο τραγουδιστής και η ομάδα του βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών ωστόσο ο βρήκε την ευκαιρία να “ανοίξει” τα χαρτιά του στο περιοδικό People και την Σόνια Καζόνι.

Αν ο άσος είναι το καλύτερο χαρτί που μπορεί κάποιος να κρύβει στο μανίκι του. Ο άσος κούπα δε είναι και το πιο φλογερό. Ο Σάκης Ρουβάς είναι αναμφισβήτητα άσος κούπα και αναμένεται να το αποδείξει στον πρώτο σταθμό της περιοδείας του που θα συνεχιστεί σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο.

Συνειδητοποίησα πως οι συναυλίες είναι ο φυσικός μου χώρος, ο χώρος που με εμπνέει περισσότερο στο κομμάτι της μουσικής και του performance. Αποφάσισα, λοιπόν, να βάλω όλη μου την ενέργεια εκεί και έφτιαξα μια πολύ δυνατή ομάδα για να δημιουργήσουμε ένα θέαμα όσο πιο τέλειο γίνεται σε όλα τα επίπεδα. Και από πλευράς παραγωγής και ως σκηνογραφία και ως χορογραφία και ως μουσική. Θέλω ο κόσμος να έρθει και να περάσει τρεις ώρες που θα του μείνουν αξέχαστες”, εξηγεί ο Σάκης στο περιοδικό.

Το “The Ace of Hearts Tour” είναι αφιερωμένο στους σκοπούς του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. “Πάντα είχα ένα δέσιμο με τα παιδιά και πάντα ήμουν έτοιμος να κάνω παιδιά”, εξομολογήθηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει με τρυφερότητα και για τα δικά του παιδιά. “Με τα τρία παιδιά, έχει υπάρξει μια ισορροπία στο σπίτι πολύ καλή. Με τα δύο ήταν πιο πολωμένα τα πράγματα. Δεν ξέρω τι θα γινόταν, αν ερχόταν και ένα τέταρτο, αλλά τα παιδιά θέλουν χρόνο και νομίζω πως τώρα είμαστε πολύ καλά”, αναφέρει.

Η Αριάδνη έγινε 1 έτους τον Ιανουάριο. Ο Αλέξανδρος είναι το αγόρι της οικογένειας και πολύ δυναμικός, με αδυναμία στη μαμά του. Η Αναστασία, η μεγάλη της οικογένειας, είναι πολύ δραστήρια και λατρεύει το χορό. Χορεύει σε όποιο ρυθμό κι αν ακούσει. Θα γίνει 6 τον ερχόμενο Νοέμβριο. Ο Σάκης είναι προβληματισμένος αν πρέπει να την πάρει μαζί του στη μεγάλη συναυλία που ετοιμάζει σε λίγες μέρες.

Δεν ξέρω πώς επιδρά στην ψυχοσύνθεσή της όλο αυτό. Νομίζω πως είναι μικρή ακόμη. Την είχα πάρει σε συναυλία μου στην Ολυμπία, όταν ήταν 4, και το είχα μετανιώσει μετά. Είχε αντιδράσει. Δεν μπορούσε να αντιληφθεί όλο αυτό που συνέβαινε με τον μπαμπά της”, εκμυστηρεύτηκε ο Σάκης. (δες την εμφάνιση της Αναστασίας στην συναυλία του Σάκη)

/

Αναφέρθηκε και σε μία ακόμη οικογενειακή τους στιγμή και σε αυτό που είχε δηλώσει σε πρόσφατες συνεντεύξεις ότι βλέπουν όλοι μαζί The voice. “Εγώ έχω χάσει επεισόδια τελευταία, αλλά νομίζω πως η Κάτια εξακολουθεί να το βλέπει φανατικά”, λέει. Στην ερώτηση αν θα ήθελε να είναι στον ρόλο του coach απαντά αρνητικά συμπληρώνοντας πως εκείνος ακόμη μαθαίνει πράγματα και θα μπορούσε άνετα να είναι στην ομάδα τους.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More