Σάκης Ρουβάς: Μια μοναδική εμφάνιση αφιερωμένη… μόνο στις γυναίκες! Φωτογραφίες

Εχθές ήταν η Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας και τι καλύτερο να περάσεις αυτή την βραδιά στον αγαπημένο καλλιτέχνη του γυναικείου πληθυσμού, Σάκη Ρουβά! Ο ραδιοφωνικός σταθμός Λάμψη διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό party με πρωταγωνιστή τον κορυφαίο Έλληνα σταρ. Ο Σάκης ερμήνευσε μερικά από τα πιο ερωτικά του τραγούδια, αποκλειστικά μόνο για γυναίκες.

Το party, μάλιστα, έγινε στο Estate, στο μαγαζί που φιλοξένησε τις περασμένες εβδομάδες το επιτυχημένο πρόγραμμα του αγαπημένου μας τραγουδιστή. Την ξεχωριστή βραδιά παρουσίασε ο Θέμης Γεωργαντάς, ραδιοφωνικός παραγωγός του Lampsi FM, ενώ στο νυχτερινό κέντρο κατέφθασαν από νωρίς εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, όπως η Μαρία Ηλιάκη, η Ελένη Χατζίδου με την πρώην συμπαίκτριά της στο Survivor, Κατερίνα Χαλικιά, ο Χάρης Σιανίδης, η Άντζυ Ανδριτσοπούλου κ.α.

Ο Σάκης Ρουβάς, για ακόμη μια φορά, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και έκανε όλες τις γυναίκες στο μαγαζί να “λιώσουν” με τις τεράστιες επιτυχίες του και φυσικά να γιορτάσουν την Μέρα της Γυναίκας παρέα με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Μαρία Ηλιάκη

Στέλλα Γιαμπουρά – Μάκης Τσέλιος

Μαρία Φραγκάκη – Νίκος Μάρκογλου

Ελένη Χατζίδου – Κατερίνα Χαλικιά

Ελένη Χατζίδου – Κατερίνα Χαλικιά – Χάρης Σιανίδης

Άντζυ Ανδριτσοπούλου

Θέμης Γεωργαντάς

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More