Σάκης Ρουβάς: Μιλάει λίγο πριν τον γάμο – “Με την Κάτια υπήρχε ένταση, ηλεκτρισμός, πάθος, έρωτας!”

Έφτασε η μεγάλη μέρα, όπου ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα σφραγίσουν τον έρωτά τους, παρουσία της οικογένειάς τους και των φίλων τους, σε μια πανέμορφη τελετή στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη. Με παρανυφάκια τα τέσσερα παιδιά τους, τον Αλέξανδρο, την Αναστασία, την Αριάδνη και τον μικρό Απόλλωνα, το ζευγάρι θα ενώσει τις ζωές του μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας. Στην τελευταία του συνέντευξη, λίγο πριν παντρευτεί την γυναίκα της ζωής του, ο Σάκης Ρουβάς μιλάει για την εκείνη και την μεγάλη στιγμή του γάμου τους.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθεις τα πάντα για τον γάμο της δεκαετίας

“Η Κάτια είναι η γυναίκα της ζωής μου! Ο άνθρωπός μου! Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε υπήρχε ένταση, πάθος, ηλεκτρισμός, έρωτας!” αναφέρει χαρακτηριστικά στο στο διαδικτυακό περιοδικό Μ του mediamagazine.gr, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ.
“Όλοι μαζί, με την Κάτια και τα παιδιά, απολαύσαμε όλη την περίοδο προετοιμασίας, ειδικά όταν συζητούσαμε με τα παιδιά τον ρόλο τους στην τελετή και πόσο σοβαρά τον προσέγγιζαν ήταν χαρακτηριστικό, σχεδόν συγκινητικό!” παραδέχεται στο περιοδικό.
Ο Σάκης δεν μπορεί να είναι πιο ευτυχισμένος, με την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Κάτια και ανυπομονεί για την σημαντική μέρα, όπου θα γιορτάσει τον έρωτα και την αγάπη του με την σύντροφο της ζωής του.
“Είμαι ευγνώμων που καταφέραμε με την Κάτια να δημιουργήσουμε μια μεγάλη οικογένεια! Ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα! Τα παιδιά θέλω να διεκδικούν τα όνειρά τους και να είμαστε πάντα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι!” καταλήγει ο Σάκης Ρουβάς.

Read More

And More