Σάκης Ρουβάς: Μπήκε στην κουζίνα μαζί με τις κόρες του και μεγαλούργησε! [pics,video]

Αδιαμφισβήτητα, η καλύτερη ασχολία για να περάσει ευχάριστα η καραντίνα είναι η μαγειρική. Όχι μόνο γιατί νιώθεις δημιουργικός καθώς πειραματίζεται με νέες συνταγές, αλλά κυρίως γιατί στο τέλος σε ανταμείβεις για τον κόπο σου… τρώγοντας.

Στο mood της εποχής, λοιπόν, φαίνεται πώς βρίσκεται και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος υπακούει στα αυστηρά μέτρα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση του κορονοϊού και μένει σπίτι μαζί με την πολυμελή οικογένειά του.

Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης φέτος θα περάσει ένα διαφορετικό Πάσχα λόγω της πανδημίας που μαστίζει την υφήλιο. Ωστόσο, φροντίζει αυτές τις μέρες να τις περνάει εποικοδομητικά με την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, και τα τέσσερα παιδιά τους, που αποτελούν για εκείνον την απόλυτη προτεραιότητά του.

Έτσι, λοιπόν, ο αγαπημένος τραγουδιστής μπήκε πρόσφατα στην κουζίνα μαζί με τις δύο κόρες τους, Αναστασία και Αριάδνη, προκειμένου να φτιάξουν όλοι μαζί πασχαλινά κουλουράκια. Η Κάτια Ζυγούλη, μάλιστα, τους παρακολουθούσε με καμάρι και τους απαθανάτιζε με το κινητό της.

Δες το βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα instastories της:

Read More

And More