Σάκης Ρουβάς: Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του video clip του

Το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά με τίτλο “Εγώ στα έλεγα” -σε στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και σύνθεση Γιάννη Φρασέρη- έχει ήδη αποκτήσει το κοινό του. Ο κορυφαίος σταρ το ερμηνεύει στο πρόγραμμά του στο Estate ενώ από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του έχει αγαπηθεί και από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς που το συμπεριλαμβάνουν στις playlists τους.

Λίγες μέρες νωρίτερα έγινε και η οποτικοποίησή του σε ένα ιδιαίτερο σκηνικό και με την αισθητική και τις υψηλές προδιαγραφές να κυριαρχούν. Τα πολύωρα βραδινά γυρίσματα έγινα χωρίς να μεσολαβήσουν πολλές πρόβες. Άλλωστε ο Σάκης Ρουβάς μπορεί να μπει κατευθείαν στο “πετσί του ρόλο”. Τι καλείται να κάνει σε αυτό το video clip;

Να δείξει τα συναισθήματά του στην πρώην κοπέλα του, που κάνει καινούρια ζωή. Οι στίχοι της νέας ερωτικής μπαλάντας του Σάκη Ρουβά σε βάζουν κατευθείαν σε μία εικόνα που ο σκηνοθέτης του video clip, Νικόλας Δημητρόπουλος απέδωσε άψογα. Μετράει ήδη μια συνεργασία με τον Σάκη, στην ταινία Alter Ego, οπότε γνωρίζει πως να βγάλει από εκείνον τον καλύτερό του εαυτό.

https://www.instagram.com/p/Beq1bW6Fl-F/?taken-by=sakisrouvas

Μία γεύση από αυτά που θα δούμε πήραμε μέσα από το backsateg φωτογραφίες που κατέκλυσαν τα social media. Πρόκειται για μία κινηματογραφική απόδοση της ιστορίας με τον Σάκη Ρουβά να είναι στα περισσότερα πλάνα εγκλωβισμένος σε ένα γυάλινο κουτί.

https://www.instagram.com/p/Be-2he6l8K7/?taken-by=sakisrouvas

 

https://www.instagram.com/p/Bex8RI8hZ3c/?tagged=egostaelega

 

https://www.instagram.com/p/Beshr5nhvyR/?tagged=egostaelega

 

https://www.instagram.com/p/Be-geQzDDcE/?taken-by=assetogilvyentertainment

Read More

And More