Σάκης Ρουβάς: Οι παίκτες της ομάδας του αποκαλύπτουν τι coach είναι

Ο Σάκης Ρουβάς είναι το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του The Voice Of Greece. Ο αγαπημένος coach του παιχνιδιού έχει ξεχωρίσει και έχει κερδίσει για ακόμα μία φορά το τηλεοπτικό κοινό. Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των παικτών που ανήκουν στην ομάδα του στο The Voice.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι επέλεξαν να πάνε με το #TeamSakis έχοντας να επιλέξουν ανάμεσα σε 4 σπουδαίους καλλιτέχνες. Ο Σάκης Ρουβάς είχε να “συναγωνιστεί” στα blind audiotions την Έλενα Παπαρίζου, τον Κωστή Μαραβέγια και τον Πάνο Μουζουράκη.

Στην πορεία του show κι ενώ εμείς θα δούμε αύριο Τετάρτη το 2ο επεισόδιο των knockouts ο Σάκης Ρουβάς και η ομάδα του έδεσε ακόμα περισσότερο. Ακόμα κι αυτή που έφυγαν έχουν να πουν τα καλύτερα για εκείνον με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Κρυστάλλω Πατσιά που δηλώνει “ρουβίτσα”.

Ο Σάκης είναι πάρα πολύ καλός. Ήθελα να πάω με τον Σάκη. Ο Σάκης είναι λες και έχει καταπιεί προβολέα”, είπε στην εκπομπή “Όλα Ξεκόλλα”.

Δημόσια μίλησε με πολύ όμορφα λόγια γι ατον coach του και ο Ανδρέας Στεργιόπουλος. Ο νεαρός τραγουδιστής βρέθηκε μάλιστα το Σάββατο στο Κέντρο Αθηνών και είχε την ευκαιρία να μοιραστεί τη σκηνή με τον “δάσκαλό” του έπειτα από πρόσκληση του Σάκη.

Βλέπουμε την έμπρακτη στήριξή του στους παίκτους του, πριν καν ακόμα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους στο παιχνίδι, αλλά και γενικότερα στα νέα ταλέντα που βγαίνουν από ανάλογα shows. Μην ξεχνάμε ότι στις εμφανίσεις του έχει ήδη συνεργαστεί με την Τάνια Μπρεάζου -με την οποία συνεργάζεται και αυτή τη σεζόν- και τον Πιλάτο Κουνατίδη που βγήκαν από το X factor.

Την αδυναμία της στον Σάκη Ρουβά έδειξε και μία ακόμα παίκτριά του μέσα από τα social media της αφού είναι ο άνθρωπος που της υπενθυμίζει να παλεύει για τα όνειρά της. Η Μιχαέλα Θεοδώρου μοιράστηκε την παρακάτω φωτογραφία.

Read More

And More