Σάκης Ρουβάς: Ποιος από τους παίκτες του Nomads είναι ο προπονητής του

Στο νησί Palawan των Φιλιππίνων βρίσκονται από σήμερα οι 21 συμμετέχοντες του Nomads. Για 12 εβδομάδες θα ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια και σίγουρα θα γίνουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των τηλεθεατών! Ανάμεσα στους συμμετέχοντες του realirty επιβίωσης του ΑΝΤ1, που ανακοινώθηκαν μόλις σήμερα, βρίσκεται και ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Grappling και Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Brazilian Jiu Jitsu είναι στη μία από τις 3 ομάδες στις οποίες είναι χωρισμένοι οι παίκτες. Πρόκειται για την ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε, που αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού.

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος είναι γνώριμο πρόσωπο και για την σχέση του με τον Σάκη Ρουβά αφού είναι εδώ και πολλά χρόνια προπονητής του στο Brazilian Jiu Jitsu.

Ανάμεσά τους έχει δημιουργηθεί και μία δυνατή φιλία και δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που έχουμε δει τον κορυφαίο Έλληνα σταρ να βρίσκεται στο πλευρό του σε αγώνες.

Ποιος είναι ο Γιώργος Κατσινόπουλος

Γεννήθηκε στην Αθήνα πριν 39 χρόνια, όπου μυήθηκε από μικρός στη μαχητική τέχνη του καράτε. Έχοντας στο ενεργητικό του 2dan του Shotokan Karate και σειρά διακρίσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, έκανε το επόμενό του βήμα στις μαχητικές τέχνες και χάρισε στην Ελλάδα 3 Παγκόσμια μετάλλια στο άθλημα Grappling αλλά και στην κατηγορία του στο ΒJJ. Το 2017 εντάχθηκε και βραβεύθηκε στο Ευρωπαϊκό Hall of Fame των πολεμικών τεχνών.

Read More

And More