Σάκης Ρουβάς: Το road trip με την Κάτια και το γεύμα δίπλα στη λίμνη [pics]

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μετρούν 14 χρόνια κοινής ζωής αλλά παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι. Μέσα στο φορτομένο πρόγραμμα με τις οικογενειακές και επαγγελματικές τους υποχρεώσεις πάντα βρίσκουν χρόνο για να τον περάσουν οι δυο τους. Από τις αγαπημένες τους συνήθειες είναι φυσικά οι εξορμήσεις και τις απολαμβάνουν είτε είναι μαζί τους τα 4 παιδιά τους είτε όχι.

Λίγο μετά το ξεχωριστό party γενεθλίων του κορυφαίου Έλληνα σταρ αποφάσισαν να κάνουν μία εκδρομή οι δυο τους. Αυτή τη φορά στο τιμόνι του πολυτελούς τους αυτοκινήτου ήταν η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς στη θέση του συνοδηγού. Το road trip του ζευγαριού είχε τελικό προορισμό τα Ιωάννινα. Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, έμεινε στο Πάπιγκο, ένα από τα 46 χωριά του Ζαγορίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται την Ήπειρο και τα συγκεκριμένα μέρη. Ο Σάκης Ρουβάς μάλιστα έχει κάνει και επιχειρηματικές κινήσεις στα Ιωάννινα.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Σάκης Ρουβάς είχε την ευκαιρία να γευματίσει σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης. Έφαγε στο Πάρκο Ναυτικού Ομίλου, δίπλα στην λίμνη.

https://www.instagram.com/p/BdxJB_QlS2H/?taken-by=sakisrouvas

Read More

And More