Σάκης Ρουβάς: Στηρίζει έμπρακτα το Όραμα Ελπίδας δίνοντας το “παρών” σε μία ξεχωριστή εκδήλωση! Φωτογραφίες

Ο Σύλλογος των Ελλήνων Ολυμπιονικών και το Όραμα Ελπίδας διοργάνωσαν, σήμερα Παρασκευή, μία ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στους μικρούς αγωνιστές της ζωής. Παλαιοί και νέοι Ολυμπιονίκες, όλοι τους εθελοντές δότες μυελού των οστών, διεξήγαγαν Αθλητικό Πανόραμα καθώς και τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου “Win the Life”, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη “Ελπίδα”.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Σάκης Ρουβάς ως Αγγελιοφόρος της Ελπίδας αλλά και ως ο πρώτος εθελοντής δότης μυελού τον οστών. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έχει συμβάλει ουσιαστικά στην διάδοση της καμπάνιας για την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και φυσικά στέκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών που έχουν ανάγκη. Πολύ πριν γίνει και ο ίδιος πατέρας στήριζε ανάλογες πρωτοβουλίες που είχαν ως στόχο τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των παιδιών τα οποία πιστεύει πως είναι το μέλλον που πρέπει να φροντίσουμε.


Το μήνυμα ζωής και ελπίδας που έδωσαν Ολυμπιονίκες μαζί με τον Σάκη αλλά και την Ομάδα του Ερυθρού Σταυρού που βρέθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη “Ελπίδα” δόθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών που έχει οριστεί η 17η Σεπτεμβρίου.

Τους Ολυμπιονίκες υποδέχτηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελπίδα, Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Στην εκδήλωσε βρέθηκαν οι Ολυμπιονίκες του Ρίο: Σπύρος Γιαννιώτης, στα 10000 μέτρα κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, Τάκης Μάντης, Παύλος Καγιαλής της ιστιοπλοΐας, Σοφία Ασουμανάκη και Σπύρος Γιάνναρος της κωπηλασίας


Βούλα Κοζομπόλη


Σπύρος Γιαννιώτης

Επίσης, ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας,οι αργυρές Ολυμπιονίκες της Υδατοσφαίρισης Βούλα Κοζομπόλη, Αγγελική Καραπατάκη, Ευτυχία Καραγιάννη και Τόνια Μωραϊτη, οι Χάλκινες Ολυμπιονίκες της Ιστιοπλοΐας Σοφία Παπαδοπούλου και Βιργινία Κραβαριώτη, οι Ολυμπιονίκες της Πάλης Βούλα Ζυγούρη και Ηρακλής Δεσκουλίδης, ο αργυρός και χάλκινος Ολυμπιονίκης της Κωπηλασίας Βασίλης Πολύμερος, η χάλκινη ολυμπιονίκης της ρυθμικής Κλέλια Πανταζή, ο Περικλής Ιακωβάκης, ολυμπιονίκης στα 400μέτρα μετ’ εμποδίων, η ολυμπιονίκης της Κωπηλασίας Χρύσα Μπισκιτζή, οι Ολυμπιονίκες της ρυθμικής Άννυ Πανταζή, και Ηλέκτρα Ευθυμίου, η Ολυμπιονίκης του Τζούντο Μαρία Καραγιαννοπούλου, η Ολυμπιονίκης της Καλαθοσφαίρισης Τατιάνα Καββαδία, οι Ολυμπιονίκες των καταδύσεων Σωτήρης Τράκας και Έφη Παππά και η πρώτη Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου.

Read More

And More