Σάκης Ρουβάς: Στηρίζει την ελληνική συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες κάνοντας το μήνυμα “Ελλάδα μπορείς” ακόμα πιο δυνατό!

Πρωτεργάτης σε κάθε πρωτοβουλία που έχει σκοπό την προβολή της Ελλάδας είναι ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, που συμμετέχει εθελοντικά σε πάρα πολλά προγράμματα, στέλνει το δικό του μήνυμα πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 που θα γίνουν στο Ρίο και λέει “Ελλάδα μπορείς”. Το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου με θέμα “Τελετές Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας ‘Rio 2016‘”. Το TLIFE βρέθηκε στην εκδήλωση για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα!

Ο Πρόεδρος, Σπύρος Καπράλος και τα Μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής υποδέχτηκαν εκπροσώπους των media και όσους βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο για να παρουσιάσουν μαζί με τον επικεφαλής του προγράμματος, Σάκη Ρουβά το πρόγραμμα στήριξης της Ελληνικής Ομάδας “Ελλάδα μπορείς”.

Ο Σάκης συμμετέχει εθελοντικά μαζί με Έλληνες Ολυμπιονίκες: τον Σπύρο Γιαννιώτη (Ολυμπιονίκης στην Κολύμβηση), τον Πύρρο Δήμα (Ολυμπιονίκης στην Άρση Βαρών) και την Βούλα Κοζομπόλη (Ολυμπιονίκης στην Υδατοσφαίριση) στην επικοινωνιακή καμπάνια ενημέρωσης και πρόσκλησης των εθελοντών και του κοινού στην Επίσημη Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας και μας καλεί όλους να είμαστε εκεί. Άλλωστε ο ίδιος γνωρίζει καλά την σημασία του αθλητισμού στη ζωή μας καθώς από την ηλικία των 8 ετών τον έχει κάνει τρόπο ζωής.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2016 στο Ρίο, στη Βραζιλία θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο αλλά η Ελλάδα ετοιμάζεται ήδη για την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας. Το μήνυμα που ήθελε να επικοινωνήσει η σημερινή εκδήλωση είναι η στήριξη της συμμετοχής της χώρας μας στην 31η θερινή Ολυμπιάδα.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Μεγάλη Τετάρτη, στις 17:00, στο Καλλιμάρμαρο για να στείλουμε μαζί με τον Σάκη ένα ηχηρό παγκόσμιο μήνυμα από την Ελλάδα προς όλο τον κόσμο και φωνάζοντας με μια φωνή “Ελλάδα μπορείς” και ταυτόχρονα να εμψυχώσουμε και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και η πρωθιέρεια στις τελετές αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, Κατερίνα Λέχου.

Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα ότι, ο Σάκης εκδήλωσε ενδιαφέρον για να συμετέχει και στη λαμπαδηδρομία. Κατά την παράδοση της Φλόγας η πρωθιέρεια ανάβει τη δάδα του πρώτου δρομέα στο Στάδιο και ακολουθεί το “ταξίδι” της Φλόγας μέχρι την παράδοσή της. Δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι θα καταφέρει ο Σάκης να είναι ανάμεσα στους δρομείς αλλά είναι απόλυτως βέβαιο ότι θα στηρίξει την προσπάθεια με όλες του τις δυνάμεις.

Λίγο νωρίτερα, ο Σάκης φρόντισε να κοινοποιήσει το μήνυμα της πρωτοβουλίας και μέσα από τα social media του ανεβάζοντας ένα σχετικό βίντεο!

Νιώθω τιμή και ευγνωμοσύνη που συμμετέχω, ως εθελοντής, κι εγώ στην Επίσημη Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας! Ελάτε να στείλουμε όλοι μαζί με μια φωνή ένα μήνυμα ειρήνης, ευγενούς άμιλλας, πάθους, αισιοδοξίας κι Ελληνικής υπερηφάνειας από το Καλλιμάρμαρο σε όλο τον κόσμο στις 27 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο! Να φωνάξουμε με μια φωνή “Ελλάδα Μπορείς” εμψυχώνοντας με τις ευχές μας την Ελληνική Ολυμπιακή μας Ομάδα, τους αθλητές μας! @Ellada_Mporeis #HellenicOlympicCommittee @olympics @rio2016 #ElladaMporeis #OlympicGames #Rio2016 #ProudToBeGreek #Hellas

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις


Λίγα λόγια για το “Ελλάδα μπορείς”

Το “Ελλάδα μπορείς” αποτελεί πρόγραμμα στήριξης της Τελετής Παράδοσης Ολυμπιακής Φλόγας και της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας.

Στόχος του προγράμματος είναι να προβάλει την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας η οποία είναι μία στιγμή μοναδικού συμβολισμού και υπερηφάνειας για την Ελλάδα. Και ταυτόχρονα να αποτελέσει μια ευκαιρία για τη χώρα μας να βρεθεί θετικά στο επίκεντρο της παγκόσμιας επικαιρότητας θυμίζοντας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης πώς η μεγαλύτερη “Παγκόσμια Παράδοση” είναι ελληνική.

Παράλληλα, το πρόγραμμα έχει στόχο κατά τη διάρκεια της Επίσημης Τελετής να ενωθούν όλοι οι Έλληνες και με μια φωνή να φωνάξουν “Ελλάδα μπορείς”, εμψυχώνοντας και στέλνοντας τις ευχές τους στους Έλληνες Αθλητές που, παρά τις δύσκολες συνθήκες προετοιμασίας, θα φέρουν περήφανα τα χρώματα της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More