Σάκης Ρουβάς: Στηρίζει τους αθλητές της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς του Ρίο!

Λίγους μήνες νωρίτερα ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα “Ελλάδα Μπορείς” αναλαμβάνοντας τον ρόλο που επικεφαλής του ομώνυμου προγράμματος. Ο Σάκης Ρουβάς στήριξε τους Έλληνες αθλητές από την πρώτη στιγμή και τους ευχήθηκε μαζί με τον ελληνικό λαό “καλή επιτυχία” μέσα από την εντυπωσιακή Επίσημη Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας. “Με μια φωνή “Ελλάδα Μπορείς”! Να στείλουμε ενωμένοι ένα ηχηρό παγκόσμιο μήνυμα από την Ελλάδα, από την Αθήνα προς όλο τον κόσμο, μεταδίδοντας και φωτίζοντας τη δύναμη, την αισιοδοξία, την ελληνική περηφάνεια“, είχε δηλώσει ο Σάκης στο TLIFE.

Ο κορυφαίος σταρ, που γνωρίζει πολύ καλά πώς είναι η ζωή ενός πρωταθλητή, συνεχίζει να στηρίζει την ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς του Ρίου. Παρακολουθεί με αγωνία την πορεία των Ελλήνων αθλητών και τους συγχαίρει για κάθε καλό αποτέλεσμα, για κάθε μετάλλιο.


Σε αυτούς τους Ολυμπιακούς η Ελλάδα έχει κάνει ήδη ένα ρεκόρ καθώς έχει καταφέρει να αποσπάσει 6 μετάλλια και τα 3 από αυτά να είναι χρυσά. Με τελευταίο αυτό της Κατερίνας Στεφανίδη στο επί κοντώ.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις


Ο Σάκης πανηγύρισε με την ίδια χαρά και τα μετάλλια της Άννας Κορακάκη, του Λευτέρη Πετούνια και του Σπύρου Γιαννιώτη.

Read More

And More