Σάκης Ρουβάς: Στο κόκκινο χαλί του 68ου Φεστιβάλ του Λοκάρνο στην Ελβετία!

Την καλύτερη διαφήμιση της Ελλάδας στην Ελβετία κάνει ο Σάκης Ρουβάς και η νέα ταινία της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη που συμμετέχει στο 68ο Φεστιβάλ του Λοκάρνο. Η παγκόσμια πρεμιέρα του “Chevalier” (έχει γυριστεί στη χώρα μας) έγινε το βράδυ της Τρίτης και απέσπασε τα καλύτερα σχόλια.
Λίγο νωρίτερα έγινε και η συνέντευξη Τύπου, αλλά και η φωτογράφιση των συντελεστών της ταινίας στο… red carpet – με τον Σάκη να κλέβει τις εντυπώσεις!

Who is the best #Chevalier in general? #Chevalier #AthinaRachelTsangari #Locarno68 #FilmFestival #International #Premiere #official #Photocall @sakisrouvas

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Konstantinos Kafiris (@kkafiris) στις


Ενώ, λίγο αργότερα και ο ίδιος ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με την Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη από την κοινή εμφάνισή τους στο Φεστιβάλ, όπου έδωσαν το “παρών” χιλιάδες κόσμου και πολλά κινηματογραφικά μέσα διεθνούς βεληνεκούς με τις κινηματογραφικές κριτικές να είναι εξαιρετικές.

With #AthinaRachelTsangari Who is the best …GENERAL… in general?! #Chevalier #Locarno68 #Locarno #FilmFestival #International #Premiere

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Η διεθνής κοινότητα έχει τοποθετηθεί ήδη με τα καλύτερα λόγια για το έργο της ταλαντούχας Αθηνάς Τσαγγάρη καθώς και για τις ερμηνείες όλων των ηθοποιών (όπως και του Σάκη).
Ο Σάκης είναι πολύ χαρούμενος τόσο για τον ίδιο όσο και για το συνολικό αποτέλεσμα που τυγχάνει καθολικής αποδοχής μετά και την πρώτη του παγκόσμια προβολή στο Λοκάρνο.

Who is in the … #Chevalier … the best in general ?! The best of the best @sakisrouvas !! #Locarno68 #FilmFestival #Chevalier #AthinaRachelTsangari #SakisRouvas #International #Premiere

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kampourakis Michail (@kampourakis_michail) στις

Η πρεμιέρα της ταινίας στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο.

Read More

And More