Σάκης Ρουβάς στο TLIFE: Η ανυπομονησία για το Grand Finale, ο ρόλος του Ηρακλή και το ”άγχος” για την Αναστασία!

Το πιο δυνατό live του ετοιμάζεται να δώσει απόψε ο Σάκης Ρουβάς στο Tae Kwon Do ολοκληρώνοντας έτσι την πιο επιτυχημένη περιοδεία της καριέρας του. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα παρουσιάσει το Grand Finale του φαντασμαγορικού The Ace Of Hearts Tour και έχει μεγάλη ανυπομονησία. Μας το αποκάλυψε λίγες ώρες νωρίτερα όταν τον συναντήσαμε στο Κλειστό Γήπεδο όπου θα παρουσιάσει το μουσικό του υπερθέαμα.

Ανυπομονώ να ανέβω στην σκηνή και να πω το καινούριο μου τραγούδι που το κάνω καθημερινά πρόβα γιατί θέλω να είναι φανταστικό”, μας εκμυστηρεύεται. Βέβαια, τα συναισθήματά του είναι ανάμεικτα γιατί παράλληλα αυτό σημαίνει το τέλος των live εμφανίσεων του στη σκηνή για πολύ καιρό. “Από την άλλη, τελειώνει ένας κύκλος και θα ανοίξει κάποιος άλλος”, μας λέει ο Σάκης.

Αναφέρεται στα νέα του θεατρικά σχέδια και την παράσταση “Ηρακλής: Οι 12 άθλοι”. Είναι ένα έργο φτιαγμένο έτσι ώστε να μπορούν να το χαρούν και να το καταλάβουν και μικροί και μεγάλοι, ένα υπερθέαμα για όλη την οικογένεια.Πιστεύω θα έρθουν από πολύ νεαρές ηλικίες μέχρι τους ηλικιωμένους, τις γιαγιάδες και του παππούδες και αυτό ακριβώς είναι το μέλημα μας. Να φτιάξουμε μια παράσταση η οποία θα μπορεί να απευθυνθεί και να γίνει κατανοητή σε πολλα επίπεδα. Και συναισθηματικά και να ενθουσιάζει το νεαρό κοινό αλλά και ίσως πιο βαθιά και πιο πνευματικά για τους μεγαλύτερους ανθρώπους. Θέλουμε αυτή η παράσταση να έχει πολλά πνευματικά επίπεδα. Να το απολαύσουν όλοι”, μας εξηγεί.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε αν θα περιμένει στο κοινό την μικρή Αναστασία η οποία τον διεκδικεί επίμονα όταν είναι στο stage γιατί δεν μπορεί να δεχτεί να μοιράζεται τον μπαμπά της. Στο παρελθόν είχε μάλιστα ανέβει στη σκηνή την ώρα της συναυλίας του. Δες εδώ! “Δεν το ξέρω, είναι σε πολύ ευαίσθητη ηλικία ακόμα”, μας λέει χαμογελώντας.

Σίγουρα όμως θα τον απολαύσει η αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη η οποία βρίσκεται δίπλα του σε κάθε του βήμα. Θα είναι άλλωστε και απόψε στο Tae Kwon Do.

Κάτια Ζυγούλη: Εντυπωσιακή εμφάνιση λίγο πριν βρεθεί στο πλευρό του Σάκη για το Grand Finale!

Για να χειροκροτήσει μαζί με τις ρουβίτσες τον κορυφαίο Έλληνα σταρ. Για να τον δει να χορεύει και να ενθουσιάζει το κοινό, να τον δει να αποθεώνεται. Ακριβώς όπως συνέβη σε όλους τους σταθμούς του The Ace Of Hearts Tour. Την περίμενε άραγε ο Σάκης τέτοια ανταπόκριση;

Πάντα προσδοκώ αυτό, ότι η επαφή με τον κόσμο θα είναι αποθεωτική για όλους μας, όχι μόνο για μένα. Πιστεύω ότι αισθάνεται και ο κόσμος φανταστικά στην συναυλία. Αυτό προσδοκώ και αυτός είναι ο στόχος μου και χαίρομαι που επιβεβαιώνεται και που μοιράζομαι όλη αυτήν την ενέργεια και η δύναμη του κόσμου σε κάθε μου συναυλία. Αυτό είναι που μου δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσω και να κάνω κι άλλες συναυλίες κι άλλη μουσική!”

Δεν παρέλειψε βέβαια να μας πει και τον σκοπό στον οποίο είναι αφιερωμένο το The Ace Of Hearts Tour. Για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών “Όραμα Ελπίδας”. “Είμαι Aγγελιοφόρος της Ελπίδας και δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Aυτό μου υπαγορεύει η συνείδηση μου και ήταν επιλογή μου με κάθε ευκαιρία που έχω να το διαδώσω στον κόσμο. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν στοιχίζει τίποτα, ούτε οικονομικά ούτε ψυχικά. Κάνεις το ωραιότερο δώρο στους συνανθρώπους σου. Δίνεις απλά ένα δείγμα από το σάλιο σου και έχεις την ευκαιρία να χαρίσεις τη ζωή. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι πιο σημαντικό από αυτό.”

Από αυτά που ανυπομονούμε να δούμε στη σκηνή του Tae Kwon Do είναι σίγουρα η συνύπαρξή του με την Δούκισσα Νομικού. Και τον ρωτήσαμε για αυτή τη συνεργασία.

Η Δούκισσα είναι φανταστική! Ο κόσμος την αγαπάει και ξέρει και η ίδια να επικοινωνεί με τον κόσμο και μ’ αρέσει να προσφέρω στους θαυμαστές μου κάτι καινούριο. Γι’ αυτό στην συναυλία θα δούμε εκτός από την Δούκισσα, τον Pierre Sarkozy, την Xenia Ghali, τους Onirama και τους Otherview. Μου αρέσει να προβάλλονται τα νέα παιδιά γιατί είναι το μέλλον και παίρνω πολλή ενέργεια από αυτό. Μαθαίνω πράγματα μέσα από αυτούς.”

Ο απόηχος αυτής της συναυλίας, η ενέργεια του κόσμου είναι κάτι που θα κρατήσει για πολύ καιρό. Παρόλο που θα του λείψει όλο αυτό που έζησε στην διάρκεια The Ace Of Hearts Tour και μπορείς να πάρεις μία γευση μέσα από τα περισσότερα από 5.000 post που έγιναν στα social media με το συγκεκριμένο hashtag…

αλλά και μέσα από όλα όσα σου έχουμε γράψει στο TLIFE!

Read More

And More