Σάκης Ρουβάς: Συνάντησε την Ναταλία Γερμανού και μίλησε για τον έρωτα και την οικογένειά του!

Με τον Σάκη Ρουβά έκλεισε η φετινή Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής του Sfera και όλοι οι fans συντονίστηκαν χθες το απόγευμα στον 102,2 για να ακούσουν τον Σάκη να μιλά για… έρωτα!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ διάλεξε τα αγαπημένα του τραγούδια και εξομολογήθηκε στην Ναταλία Γερμανού τι είναι για αυτόν αγάπη και έρωτα. “Ο έρωτας κατά τον Πλάτωνα είναι η αναζήτηση για το Θείο. Όσο ο άνθρωπος το αναζητά θα είναι ερωτευμένος”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Σάκης.

Ενώ στην ερώτηση αν προτιμά “να αγαπά χωρίς να αγαπιέται ή να αγαπιέται χωρίς να αγαπά” η απάντησή του μας συγκίνησε: “Εννοείται να αγαπώ. Όταν αγαπάς πλημμυρίζεις συναισθήματα. Μόνο τότε νιώθεις ολοκλήρωση ως άνθρωπος”.

Τέλος, μιλώντας για τα νέα πράγματα που κάνει και τις αλλαγές στη ζωή του δήλωσε: “Όσο περνούν τα χρόνια ανακαλύπτω τον εαυτό μου… Δεν μου αρέσει να μένω στάσιμος. Όλα θέλω να εξελίσσονται”.

Μετά το τέλος της εκπομπής, μάλιστα ο Σάκης μίλησε στους δημοσιογράφους αναφέροντας: “Είχα την ευκαιρία να συναντήσω μετά από καιρό την Ναταλία. Την ξέρω 25 χρόνια και είναι από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα στη μουσική και την καριέρα μου”.

Όταν όμως τον ρώτησαν πως προλαβαίνει όλα και είναι στο νυχτερινό σχήμα με την Πάολα, στο Voice και σε όλα τα επαγγελματικά projects που τρέχει… εκείνος είπε: “Ξεχνάτε το πιο σημαντικό την οικογένεια και τα παιδιά μου” και συμπλήρωσε: “Είναι γεμάτη η ζωή μου, είναι δημιουργική και μου αρέσει αυτό που μου συμβαίνει”.

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Read More

And More