Σάκης Ρουβάς: “Θα κάνω προτάσεις γάμου στην Κάτια για όλη μου τη ζωή”

Στους ρυθμούς του Σάκη Ρουβά και των Onirama θα κινηθεί η συμπρωτεύουσα από αυτή την Παρασκευή.

#Salonica Gimme some loving! #tieinaiagapi Σήμερα πρεμιέρα στο #StageLive με @sakisrouvas! Θα γίνει χαμός! #Rehearsal #SakisRouvas #Onirama #Thessaloniki #SalonicaSeLeo

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης onirama (@onirama) στις


Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα στο Stage Live, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μίλησε για την σύντροφό του, Κάτια Ζυγούλη και τις προτάσεις γάμου που της κάνει αλλά και τα τρία τους παιδιά.


“Το να έχεις παιδιά, δεν είναι κάτι απλό! Είναι κάτι πολύ σύνθετο. Χρειάζεται να κρατάς μία στάση ευθύνης. Είναι σημαντικό, να έχεις τη σοβαρότητα και να συνειδητοποιήσεις τι σημαίνει να έχεις παιδιά. Εγώ έχω ήδη τρία παιδιά”, είπε ο Σάκης στην κάμερα της εκπομπής “Το πρωινό”.

Και συνέχισε: “Τα λατρεύω τα παιδιά. Και ενώ έχω τρία δικά μου παιδιά, τα οποία δημιούργησα με την Κάτια, υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά, τα οποία νοιάζομαι και βοηθάω με τον τρόπο μου!», ήταν τα λόγια του Έλληνα σταρ. Στη συνέχεια ανέφερε τη νέα δράση “We care” στην οποία συμμετέχει και έχει στόχο να βοηθήσει τα προσφυγόπουλα.”

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στοις προτάσεις γάμου που κάνει όλα αυτά τα χρόνια στη σύντροφό του. “Για όλη μου την ζωή, μέχρι να δεχτεί! Είναι ένα αστείο μεταξύ μας. Είναι και μια στάση ζωής να θέλεις να είσαι χαρούμενος”, είπε.

Read More

And More