Σάκης Ρουβάς: Τήρησε την “υπόσχεσή” του στον Πέτρο Κωστόπουλο!

Η φιλία του Πέτρου Κωστόπουλου και του Σάκη Ρουβά είναι γνωστή και κρατάει πολλά χρόνια. Αυτή τη φορά συναντήθηκαν στο “σπίτι” του παρουσιαστή αφού ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα είναι ο καλεσμένος στο “Βράδυ” της Τετάρτης.

Η συνάντηση αυτή είναι η τήρηση της “υπόσχεσης” που είχε δώσει ο Σάκης στον φίλο του και παρουσιαστή. Οι δυο τους είχαν βρεθεί πριν από λίγες εβδομάδες σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και συζήτησαν το ενδεχόμενο ο οικοδεσπότης του X Factor να είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha.


Πάντα τον τιμά με την παρουσία του και η οικειότητα που υπάρχει ανάμεσά τους γίνεται το πλαίσιο για τις πιο αληθινές κουβέντες! Και αυτή τη φορά ο Σάκης έχει πολλά να πει. Για την ανυπομονησία της άφιξης του 4ου παιδιού της οικογένειας, την αγωνία να ξεκινήσουν τα live του X factor και τις προετοιμασίες για τις εμφανίσεις του που αναμένονται μέσα στο Μάιο.

Φυσικά, από τη συνάντηση δεν έλειψαν τα παιχνίδια αλλά και τα τραγούδια! Όλα αυτά, μια μόλις μέρα πριν ο Σάκης βρεθεί στην Κύπρο για να παρουσιάσει τα βραβεία Madame Figaro.


Ο Πέτρος Κωστόπουλος μοιράστηκε τη χαρά του για τον κορυφαίο καλεσμένο του και μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

Ο Σακης σε κανει και πετας!!!Τεταρτη #Vrady

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης petroskostopoulos (@petroskostopoulos) στις


Για την εμφάνισή του στην εκπομπή ο Σάκης επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι Brooks Brothers με γραβάρα Pagoni, τα οποία συνδύασε με παπούτσια Clarks από τα Nak shoes και ήταν για ακόμα μία φορά κομψός και σέξι! Δες εδώ μερικές ακόμα πρόσφατες εμφανίσεις του που εντυπωσίασε φορώντας κοστούμι!

Read More

And More