Σάκης Ρουβάς: Το μήνυμα που έστειλε στον Κωστή Μαραβέγια μέσα από το instagram

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο εαυτός του στο “Voice“. Απολαμβάνει κάθε στιγμή στα γυρίσματα και αυτό φαίνεται στα επεισόδια που βλέπουμε κάθε Τετάρτη και Πέμπτη μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζουν και οι άλλοι 3 coaches με τους οποίους περνάει όμορφα.

Ιδιαίτερη εκτίμηση φαίνεται πως έχει στο πρόσωπο του Κωστή Μαραβέγια και αυτό δεν φαίνεται μόνο από τα blind auditions. Σήμερα, μοιράστηκε μία κοινή τους φωτογραφία από τα γυρίσματα στον λογαριασμό του στο instagram.

Κάτι που είδαμε να κάνει λίγο νωρίτερα και η Έλενα Παπαρίζου με ένα βίντεο. Λίγο πριν την έναρξη του 8ου επεισοδίου (δες εδώ όλα όσα θα γίνουν) οι κριτές του παγκοσμίως επιτυχημένου talent show έδειξαν το καλό κλίμα που υπάρχει αναμεσά τους. Άσχετα με το αν ο καθένας από αυτούς αγωνίζεται με σθένος για να διεκδικήσει τους διαγωνιζόμενους.


“Μου αρέσει που στην εποχή της εικόνας και της σκηνικής παρουσίας που ζούμε, δεν βλέπεις ποιος τραγουδάει. Έχω ζήσει ωραίες στιγμές εκεί. Μέσα στην ελαφρότητα που έχει η τηλεόραση και το παιχνίδι από μόνο του, έχω δει και έχω μάθει πράγματα”, δήλωσε ο Κωστής σε πρόσφατη συνέντευξή του για την συμμετοχή του στο Voive.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις ολόκληρη τη συνέντευξη

#SeThelo @maraveyas #TheVoiceGR #SkaiTV #TheVoiceSocial #SigmaTV #TeamSakis

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Read More

And More