Σάκης Ρουβάς: Το TLIFE τον συνάντησε στις τελευταίες πρόβες, πριν τη μεγάλη συναυλία του!

Έτοιμος για το μεγαλύτερο μουσικό show που ετοίμασε για την Ελλάδα είναι ο Σάκης Ρουβάς. Ο γνωστός καλλιτέχνης θα ξεκινήσει το εκρηκτικό “The Ace of Hearts Tour” και αναμένεται να μαγέψει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον απαθανάτισε στη συνέντευξη Τύπου και λίγο πριν τις τελευταίες πρόβες για το υπερθέαμα που ετοιμάζει με τους Onirama, την Ελένη Φουρέιρα, τους Boys & Noise και την Xenia Ghali.

Μιλώντας ζωντανά στο “Πρωινό” του Ant1, ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε πολύ ενθουσιασμένος με αυτό το νέο εγχείρημα που ετοιμάζει και αποκάλυψε πως τα έσοδα της συναυλίας στην Αθήνα θα διατεθούν στο Σύλλογο Ελπίδα.

“Η καρδιά είναι αυτή που μας ενώνει όλους”, είπε ο Σάκης και συμπλήρωσε: “Η συναυλία είναι αφιερωμένη στο σύλλογο Ελπίδα. Εγώ ως καλλιτέχνης και άνθρωπος οφείλω όλη αυτήν την αγάπη που εισπράττω καθημερινά, να την επιστρέφω με το δικό μου τρόπο”.
Ξεκινώντας από την Αθήνα το Σάββατο 26 Απριλίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, το The Ace of Hearts Tour είναι ένα εντυπωσιακό μουσικό υπερθέαμα που θα απογειώσει το κοινό προσφέροντας του μία ανεπανάληπτη διαδραστική μουσική εμπειρία. Ο Σάκης συμπράττει στις πολυαναμενόμενες live εμφανίσεις του με το πιο δυναμικό συγκρότημα, τους Onirama, με ξεχωριστές ερμηνείες και αυθεντική rock διάθεση, την pop star Ελένη Φουρέιρα με τον δυνατό ρυθμό της και την εκρηκτική της σκηνική παρουσία, το ανερχόμενο boy band Boys & Noise που θα μας παρασύρει με την ενέργειά του και την ταλαντούχα μουσική παραγωγό & dj Xenia Ghali που θα ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη με τα upbeat mash up mixes της.
Με νέα remixes αγαπημένων τραγουδιών, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις, μοναδικές συνεργασίες on stage, κι επιβλητικά σκηνικά και κοστούμια το The Ace of Hearts Tour είναι ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι, σε σκηνοθετική επιμέλεια του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.
Το The Ace of Hearts Tour είναι αφιερωμένο στους σκοπούς του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
Δες φωτογραφίες:

Σάκης Ρουβάς

Ελένη Φουρέιρα, Σάκης Ρουβάς

Σάκης Ρουβάς, Boys & Noise

Το συγκρότημα Boys & Noise

Ελένη Φουρέιρα και Boys & Noise

Xenia Ghali

Σάκης Ρουβάς, Xenia Ghali

Read More

And More