Σάκης Ρουβάς: Βραδινή έξοδος στο αγαπημένο του στέκι!

Οι βραδινές εξορμήσεις του Σάκη Ρουβά είναι προσεκτικά επιλεγμένες. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έχει πάντα φορτωμένο πρόγραμμα καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι πολλές και όταν είναι να βγει φροντίζει να είναι παρέα με αγαπημένα του πρόσωπα.

Η τελευταία δημόσια του δημόσια εμφάνιση ήταν στην πρεμιέρα της ταινίας “Το μικρό Ψάρι”. Ο Σάκης αγαπάει πολύ τον κινηματογράφο και η ενασχόλησή του με την υποκριτική- έχει παίξει και στον κινηματογράφο αλλά και το καλοκαίρι ανέβασε με μεγάλη επιτυχία τις Βάκχες- τον κάνει να θέλει να είναι συνεχώς ενημερωμένος. Παράλληλα, στηρίζει τις καλές δουλειές αφού η συγκεκριμένη ταινία βρέθηκε να είναι υποψήφια στο φεστιβάλ του Βερολίνου.

Εκτός όμως από τις κινηματογραφικές και θεατρικές πρεμιέρες, ο τραγουδιστής απολαμβάνει συχνά και ξέγνοιαστες στιγμές στο αγαπημένο του στέκι, στο Salon de Bricolage. H ελιτίστικη λέσχη της Αθήνας ανήκει στον καλό του φίλο Χρύσανθο Πανά και την επισκέπτεται κάθε φορά που θέλει να χαλαρώσει με στενούς φίλους και συνεργάτες.

Το TLIFE τον απαθανάτισε πρόσφατα λίγο πριν μπει στο συγκεκριμένο μαγαζί. Χαμογελαστός και ευδιάθετος και πάντα στιλάτος!

Read More

And More