Σάκης Ρουβάς: Βραδινή έξοδος χωρίς την Κάτια!

Στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει τη Λυσιστράτη σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μαρμαρινού, βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ ο Σάκης Ρουβάς. Ο Έλληνας κορυφαίος σταρ ανανεωμένος και παρακολούθησε την παράσταση και μίλησε για αρκετή ώρα με τον σκηνοθέτη της παράστασης. Ο Σάκης πήγε στην παράσταση χωρίς την Κάτια η οποία επέλεξε να μείνει στο σπίτι με τα παιδιά

Εκεί συνάντησε και την αγαπημένη του Ρούλα Πατεράκη με την οποία έχει συνεργαστεί στις Βάκχες.

Η Λυσιστράτη διδάχθηκε το 411 π.Χ., ενάμιση περίπου χρόνο μετά την καταστροφική ήττα που υπέστη η Αθήνα και η σύμμαχοί της κατά την εκστρατεία της Σικελίας. Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα ο Αριστοφάνης απευθύνει μια ύστατη – εν μέρει φαρσική, εν μέρει τραγική – έκκληση για ειρήνη, γράφοντας το πιο αντιπολεμικό του έργο και ταυτόχρονα παραδίδει στην παγκόσμια λογοτεχνία ένα από τα ισχυρότερα σύμβολα γυναικείας επαναστατικότητας.
Παίζουν: Γιάννης Βογιατζής, Αθηνά Δημητρακοπούλου Λένα Δροσάκη, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Άννα Κλάδη, Λένα Κιτσοπούλου, Σοφία Κόκκαλη, Ειρήνη Μαρκή, Αθηνά Μαξίμου, Γιώργος Μπινιάρης, Ελένη Μπούκλη, Ηλέκτρα Νικολούζου Θέμης Πάνου, Αγλαΐα Παππά, Λένα Παπαληγούρα, Μαρίνα Σάττι, Μαρία Σκουλά, Έλενα Τοπαλίδου, Χάρης Τσιτσάκης Αιμίλιος Χειλάκης.

Read More

And More