Σάκης Τανιμανίδης: «Αλλάζω πάνες αλλά η κούραση έχει πάει περισσότερο στη Χριστίνα»

Για την καθημερινότητα με τις κόρες του αλλά και τα τηλεοπτικά του σχέδια μίλησε μεταξύ άλλων, ο Σάκης Τανιμανίδης στο Πρωινό.

Ο παρουσιαστής του ANT1 δηλώνει… ερωτευμένος με τις δίδυμες κόρες του οι οποίες και έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή του με τη Χριστίνα Μπόμπα.

«Πετάμε κάπου σε πελάγη ευτυχίας, μεθυσμένοι από έρωτα! Είμαι ερωτευμένος με τις κόρες μου, πάρα πολύ. Πριν γίνεις πατέρας, πριν γίνεις γονιός, νομίζεις ότι θα κάνεις παιδιά και ότι θα τα αγαπάς πολύ, δεν είναι όμως αυτό μόνο, είναι ένα άλλο συναίσθημα που δεν το έχεις νιώσει ποτέ. Θα πρέπει να εφεύρουμε μια νέα λέξη για αυτό το πράγμα. Η κούραση που έχουν τα παιδιά έχει πάει περισσότερο στη Χριστίνα. Βοηθάει και ο μπαμπάς λίγο, αλλάζω κι εγώ τις πάνες, ένα 15% σύμφωνα με την έρευνά μου τις αλλάζω εγώ», ανέφερε.

Όσο για την τηλεοπτική του επιστροφή, ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε πως επιστρέφει στις οθόνες μας με τον νέο κύκλο της Φάρμας: «Η Φάρμα χτίζεται αυτή τη στιγμή γιατί έπρεπε να αλλάξουμε τοποθεσία λόγω των φωτιών  και ξεκινούν πολύ σύντομα τα γυρίσματα και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο δεύτερο μισό της σεζόν από τον Ιανουάριο».

Read More

And More