Σάκης Τανιμανίδης: Η απίστευτη πρόταση που του έγινε εκτός τηλεόρασης, μετά την επιτυχία του Survivor!

Σάκης Τανιμανίδης: Η απίστευτη πρόταση που του έγινε εκτός τηλεόρασης, μετά την επιτυχία του Survivor! | tlife.gr

Τον γνωρίσαμε στο World Party, έκανε μεγάλη επιτυχία στην παρουσίαση του Survivor στον Άγιο Δομίνικο και τώρα συνεχίζει δυναμικά. Ο Σάκης Τανιμανίδης βλέπει τις “μετοχές” του να ανεβαίνουν κάθε μέρα και πιο πολύ. Ο ίδιος όμως, παραμένει στον ΣΚΑΪ και βρέθηκε πριν λίγους μήνες στην κριτική επιτροπή του “Ελλάσα Έχεις Ταλέντο” και τώρα πια είναι στο Survivor 2.

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του, ο Σάκης όμως, μίλησε στο περιοδικό people και την Σόνια Καζόνι και αποκάλυψε την απίστευτη πρόταση που του έγινε εκτός τηλεόρασης…

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Survivor, σου έγινε κάποια πρόταση που σε έβαλε σε πειρασμό;

Ναι, να κατέβω για δήμαρχος! (γέλια). Πέρα από την πλάκα, μου έγινε πρόταση για να κατέβω στην πολιτική. Αλλά δεν θα το έκανα. Όχι τώρα.

Κάτι που σημαίνει πως σε άλλο timing μπορεί και να κατέβαινες στην πολιτική;

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει δυνατότερο αίσθημα ολοκλήρωσης από το να μπορέσει κανείς να προσφέρει στη χώρα του και στο κοινωνικό σύνολο. Στην Ελλάδα βέβαια πρέπει να έχεις γερό στομάχι για να κάνεις κάτι τέτοιο, αφού έχουν φροντίσει οι προηγούμενοι να ευτελίσουν τόσο πολύ το ρόλο του πολιτικού που απευθείας ο κόσμος κατατάσσει τον οποιονδήποτε ασχολείται με τα κοινά στην κατηγορία «λαμόγιο-ανίκανο-απατεώνα».

Για να σου απαντήσω, λοιπόν, όχι, δεν έχω σκεφτεί ακόμα να ασχοληθώ με την πολιτική, αλλά πραγματικά θα ήθελα να δω ελάχιστη κοινή λογική να εφαρμόζεται στη χώρα μου… μόνο αυτό χρειάζεται και όλα θα πάνε καλά, κοινή λογική!

Σε προβληματίζει αν το φετινό Survivor θα καταφέρει να κάνει τα νούμερα του πρώτου; Ποια είναι η εκτίμησή σου;

Δεν κάνω τις επιλογές μου βάσει τηλεθέασης. Ούτε το World Party το έκανα με βάση αυτό ούτε και το πρώτο Survivor. Δεν ήξερα πώς θα πάει. Οι επιλογές μου γίνονται με κριτήριο αν μου αρέσει το πρότζεκτ. Αν την ώρα που μπαίνω στο αμάξι για να πάω να κάνω γύρισμα νιώθω ευτυχισμένος και ορεξάτος. Η εκτίμησή μου για την τηλεθάση είναι ότι δεν υπάρχει εκτίμηση… Θα ήταν έως και αυθάδεια να κάνουμε εκτίμηση μετά από το πόσο έξω πέσαμε όλοι μας στο πρώτο Survivor. Μετά την περσινή τεράστια αποτυχία της εκτίμησης, τι να σου πω; Προφανώς όμως θα είναι πολύ περίεργο να μην πάει καλά μετά την περσινή επιτυχία.

Μια που το ανέφερες, σου έχει τύχει να κάνεις μία δουλειά που να μη σε κάνει χαρούμενο;

Ναι, μου έχει τύχει στο παρελθόν, και τη σταμάτησα.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

READ more