Σάκης Τανιμανίδης: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά ένα από τα κρυφά ταλέντα του

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους ένα κρυφό του ταλέντο. Ο γνωστός παρουσιαστής τους τελευταίους πέντε μήνες μένει μόνιμα στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες της παρουσίασης του Survivor Ελλάδα Τουρκία. Μπορεί να είναι πολλές ώρες απασχολημένος με τα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης, όμως όταν έχει ελεύθερο χρόνο απολαμβάνει κάθε στιγμή της παραμονής του στην Δομινικανή Δημοκρατία. Στο πλευρό του βρίσκεται η αγαπημένη του σύζυγος, Χριστίνα Μπόμπα και μαζί περνούν υπέροχα.

Συχνά ο γνωστός παρουσιαστής μοιράζεται μέσω social media, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του στον Άγιο Δομίνικο. Έτσι το βράδυ της Τετάρτης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ένα video και μας έδειξε το ταλέντο του στο τραγούδι.

Γεμάτος ενθουσιασμό, ο Σάκης Τανιμανίδης σε ένα μέρος που όπως αναφέρει ο ίδιος έχει καλή ακουστική, σε ένα αρχαίο θέατρο, τραγουδά την επιτυχία της Lady Gaga και του Brandley Cooper, “Shallow” αλλά και το τραγούδι “Ένα σου σημάδι μόνο” του Αντύπα. Στην ανάρτησή του με χιούμορ σημειώνει: “Έτοιμος για Αρχαία Ελληνική Τραγωδία…η καλύτερα για σκέτη τραγωδία #klama #tragodia #arxaiotheatro”.

Read More

And More