Σάκης Τανιμανίδης: Δεν φαντάζεσαι πώς… σιδερώνει το πουκάμισό του!

Σωστός νοικοκύρης φαίνεται πώς είναι ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ μας έχει συνηθίσει στις ανατρεπτικές φωτογραφίες που δημοσιεύει κατά καιρούς στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, αλλά σίγουρα κανείς δεν περίμενε ότι θα μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του καθώς… σιδέρωνε.

Με αυτό τον τρόπο, ο οικοδεσπότης του “Boom” απέδειξε πώς βοηθάει όσο μπορεί την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, στις δουλειές του σπιτιού. Ημίγυμνος, λοιπόν, από τη μέση και πάνω, ο Σάκης εντυπωσίασε με το καλογυμνασμένο και αξιοζήλευτο κορμί που έχει “χτίσει”, χάρη στην εντατική γυμναστική και την σωστή διατροφή.

Μάλιστα, τρολάροντας τον εαυτό του, αναρωτήθηκε δημόσια από ποια πλευρά πρέπει να ξεκινάει κανείς να σιδερώνει τα πουκάμισα, προκειμένου να σιδερώσει σωστά το δικό του.

“TAG τον φίλο σου που το παίζει «πολλά βαρύς» και δεν ακουμπάει σίδερο, άπλυτα πιάτα και γενικά αποφεύγει τις δουλειές του σπιτιού! Κορίτσια τελικά στο πουκάμισο ξεκινάμε το σιδέρωμα από το γιακά, τα μανίκια ή την μέσα πλευρά?! #paidigiaspiti #iron #husband”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More