Σάκης Τανιμανίδης: Δες τι κάνει όσο η Χριστίνα Μπόμπα είναι σπίτι με τα δίδυμα

Το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ ιδιαίτερο για την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, καθώς είναι το πρώτο που περνούν μαζί με τις κόρες τους. Η γνωστή influencer έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους στις 23 Ιουνίου και από τότε η ζωή τους έχει αλλάξει ριζικά. Η καθημερινότητα με δύο μωρά μπορεί να είναι απαιτητική, όμως το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μπορεί όλα τα προηγούμενα καλοκαίρια η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης να ξεκινούσαν πολύ νωρίς τις καλοκαιρινές διακοπές τους και να τις ολοκλήρωναν τον Σεπτέμβρη, όμως φέτος δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Οι δυο τους δεν έχουν κάνει κανένα ταξίδι αναψυχής, μιας και πλέον προτεραιότητά τους αποτελούν οι κόρες τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να έχει περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, όμως συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμιότυπα από τη ζωή της. Το ίδιο και ο Σάκης Τανιμανίδης. Αυτή τη φορά, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε τι κάνει όταν δεν βρίσκεται στο σπίτι μαζί με τη Χριστίνα Μπόμπα και τα δίδυμα. 

Όπως θα δεις, ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέπτεται τα γραφεία της εταιρείας του, τα οποία εν μέσω καλοκαιριού είναι εντελώς άδεια. Όλοι οι συνεργάτες του έχουν βγει σε άδεια, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να περιφέρεται μόνος του στον άδειο όροφο.

Δες το βίντεο:

Read More

And More