Σάκης Τανιμανίδης: Εξηγεί με πολύ απλό τρόπο γιατί πρέπει να «Μένουμε Σπίτι»! Video

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, από τη στιγμή που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Η μελαχρινή καλλονή είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, με συνέπεια να κολλήσει, ενώ πέντε ημέρες αργότερα θετικός βγήκε και ο σύζυγός της και γνωστός παρουσιαστής.

Με ένα σύντομο και αρκετά επεξηγηματικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Τανιμανίδης εξηγεί γιατί πρέπει να «Μένουμε Σπίτι» για να αντιμετωπιστεί η πανδημία!

«Τώρα που είναι πλέον και υποχρεωτικό είναι καλό να γνωρίζουμε ακριβώς σε τι βοηθάει το να μείνουμε στο σπίτι, έτσι ώστε να το κάνουμε επειδή το πιστεύουμε κι όχι με το ζόρι! Μιλώντας με επιδημιολόγους και κάνοντας λίγη έρευνα πήρα μια απάντηση. Μένουμε σπίτι για να μειώσουμε το ρυθμό εξάπλωσης του ιού, και να μπορέσει ανά πάσα στιγμή το σύστημα υγείας μας να ανταπεξέλθει. Να μην φτάσουμε ποτέ έναν τόσο μεγάλο αριθμό ασθενών που δε θα μπορούν όλοι να πάρουν την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονται» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

https://www.instagram.com/p/B-IIhWmjy9H/

«Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να γίνεις κι εσύ ΗΡΩΑΣ και να αράξεις στο σπίτι σου και να σώσεις ζωές!» τόνισε ο γνωστός παρουσιαστής.

Read More

And More