Σάκης Τανιμανίδης: Έτσι διατηρείται πάντα σε φόρμα ο γνωστός παρουσιαστής

Ο Σάκης Τανιμανίδης απολαμβάνει κάθε στιγμή της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο, όπου βρίσκεται για τις ανάγκες της παρουσίασης του Survivor Ελλάδα – Τουρκία. Μπορεί να είναι πολλές ώρες απασχολημένος με τα γυρίσματα του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης, όμως όταν έχει ελεύθερο χρόνο περνά ξέγνοιαστες στιγμές με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, χωρίς να ξεχνά τις συνήθειές του. Μια από αυτές είναι και η γυμναστική που τον βοηθά να διατηρείται πάντα σε φόρμα.

Ο γνωστός παρουσιαστής σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του Survivor 3, το απόγευμα της Κυριακής, μας έδειξε ένα στιγμιότυπο από τις ώρες που κάνει κολύμπι. Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, προτιμά να ακολουθεί διαφορετικούς τρόπους γυμναστικής για να μην βαριέται.

Πιο συγκεκριμένα ο Σάκης Τανιμανίδης στην ανάρτησή του σημείωσε: “Ώρα για κολύμπι! Μου αρέσει να αλλάζω την γυμναστική μου…γυμναστήριο – κολύμπι – τρέξιμο – crossfit – μπάσκετ κτλ βοηθάει τους μυς ώστε να μην συνηθίζουν, αλλά ακόμα περισσότερο βοηθάει το μυαλό μου για να μην βαριέμαι!”

Read More

And More