Σάκης Τανιμανίδης: Έτσι περνά τον ελεύθερο του χρόνο με τις δίδυμες κόρες του πριν την πρεμιέρα της «Φάρμας»

Μόλις λίγες ημέρες απομένουν για να κάνει πρεμιέρα η «Φάρμα» για δεύτερη σεζόν στον ANT1!

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει ξεκινήσει γυρίσματα για το αγροτικό reality εδώ και αρκετό καιρό, ενώ μας έχει δώσει και μια γεύση και μέσα από τα προσωπικά του social media. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του γνωστού παρουσιαστή να είναι ιδιαίτερα αυξημένες, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για να τον περνάει ποιοτικά με την οικογένειά του. Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει ως απόλυτη προτεραιότητα τις δίδυμες κόρες του και τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίες είναι όλη του η ζωή!

Ο Σάκης Τανιμανίδης λατρεύει να περνάει χρόνο με τα δίδυμα – την Αριάνα και την Φιλίππα –  και λίγο πριν φύγει από το σπίτι για δουλειά, προσπαθεί να τις χορτάσει όσο περισσότερο μπορεί! 

Όταν τελειώνουν τα γυρίσματα της «Φάρμας», ο γνωστός παρουσιαστής ανυπομονεί να επιστρέφει στην θαλπωρή του σπιτιού του και να παίρνει αγκαλιά τις γυναίκες της ζωής του!

Οι μικρές του έχουν κλέψει κυριολεκτικά την καρδιά και περιμένει καθημερινά πώς και πώς να τις δει ξανά. 

Πώς περνάει ο Σάκης Τανιμανίδης με τις κόρες του

  • Με παιχνίδια και αγκαλιές

 

 

  • Με εκδρομές

 

  • Βόλτες για… χαλαρά καφεδάκια
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

 

  • Αμέτρητες βόλτες με τα δίδυμα

Παρά το γεγονός ότι πλέον ο Σάκης Τανιμανίδης θα έχει ένα πιο απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα, δεν σημαίνει ότι δεν θα ξεκλέβει χρόνο για την όμορφη οικογένειά του.

Άλλωστε ο γνωστός παρουσιαστής είναι ερωτευμένος με τις δίδυμες κόρες του και η «Η Φάρμα» δεν πρόκειται να του στερήσει τίποτα σε οικογενειακό επίπεδο. Τα Σαββατοκύριακα θα είναι πάντα αφιερωμένα στις γυναίκες της ζωής του!

Read More

And More