Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Λιανός: Η φωτογραφία που βάζει τέλος στην «κόντρα» τους!

Το Survivor φθάνει προς το τέλος τους και όπως φαίνεται λύνονται και οι όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί. Ο λόγος φυσικά για τη φημολογούμενη «κόντρα» του Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Λιανό. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και συναντήθηκαν ξανά στον Άγιο Δομίνικο, όπου ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε  για να “βοηθήσει” τον Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση του Survivor.

Αρχικά, είδαμε μια θερμή υποδοχή του νέου από τον παλιό, τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν ακριβώς έτσι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δυο παρουσιαστές είχαν απλώς τυπικές σχέσεις και δεν έκαναν σχεδόν καθόλου παρέα στον Άγιο Δομίνικο. Όπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον τους, ο Σάκης Τανιμανίδης κράτησε εξ’ αρχής αποστάσεις από τον Γιώργο Λιανό, κάτι που στενοχώρησε τον δεύτερο.

Φήμες μάλιστα, ήθελαν η συνύπαρξη στην παρουσίαση του reality επιβίωσης να μην έγινε  για να ξεκουραστεί ο Σάκης Τανιμανίδης, αλλά για να θορυβηθεί, μιας και λήγει το συμβόλαιό του.

Ωστόσο, τώρα φαίνεται πως οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν πια, με τον Γιώργο Λιανό να ανεβάζει στο Instagram του φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη και να γράφει χαρακτηριστικά: «Σάκαρος φορέβα. Ένας νέος φίλος που με στήριξε σε όλα και θα μείνει! Σε ευχαριστώ μάγκα μου για όλα!», βάζοντας φυσικά τέλος στη φημολογία για κόντρα τους!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164