Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Λιανός: Πώς είναι τελικά οι σχέσεις ανάμεσά τους;

Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Λιανός: Πώς είναι τελικά οι σχέσεις ανάμεσά τους; | tlife.gr

Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσά τους; Ο Γιώργος Λιανός εδώ και δυο μήνες βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για να “βοηθήσει” τον Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση του Survivor, αλλά όπως όλα δείχνουν το κλίμα ανάμεσά τους δεν είναι και τόσο φιλικό. Και μπορεί αρχικά να είδαμε μια θερμή υποδοχή του νέου από τον παλιό, τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν ακριβώς έτσι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι δυο παρουσιαστές έχουν απλώς τυπικές σχέσεις και δεν κάνουν σχεδόν καθόλου παρέα στον Άγιο Δομίνικο. Όπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον τους, ο Σάκης Τανιμανίδης κράτησε εξ’ αρχής αποστάσεις από τον Γιώργο Λιανό, κάτι που στενοχώρησε τον δεύτερο. “Δεν έχουν κοινά γυρίσματα και δεν κάνουν καθόλου παρέα εκτός Survivor”, αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους.

Ο βασικός λόγος, βέβαια, για όλο αυτό φαίνεται πως είναι η συνύπαρξη στην παρουσίαση του reality επιβίωσης. Κάτι που όπως φαίνεται δεν έγινε για να ξεκουραστεί ο Σάκης Τανιμανίδης, αλλά για να θορυβηθεί, μιας και τον Ιούλη λήγει το συμβόλαιό του.

READ more