Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Κάνουν άνω κάτω το Χονγκ Κονγκ

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου, στις 21:50, η περιπέτεια επιστρέφει με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη να φεύγουν από την Παπούα Νέα Γουινέα και να ανεβαίνουν ακόμη πιο ψηλά στο ανατολικό ημισφαίριο της Γης! Επόμενος προορισμός, λοιπόν, το ιδιαίτερο και θορυβώδες Χογκ Κονγκ!

Ο Σάκης και ο Γιώργος περιηγούνται στα στενά της πιο αμφιλεγόμενης κινέζικης πόλης και έρχονται σε επαφή με ντόπιους, αλλά και ξένους κατοίκους της. Το Χονγκ Κονγκ φημίζεται για την υψηλής ποιότητας ραπτική του, κάτι που φυσικά δεν περνά απαρατήρητο από τους δύο φίλους, οι οποίοι αποφασίζουν να… ραφτούν! Μαζί με ένα καλό κοστούμι, ωστόσο, προσπαθούν να αποκτήσουν και τη δική τους Rolls Royce, αλλά το σχέδιο δεν λειτουργεί!

Ο Σάκης και ο Γιώργος αρκούνται, λοιπόν, στο να οδηγήσουν ραλάκια στον καλύτερο προσομοιωτή του κόσμου. Στη συνέχεια μαθαίνουν την τέχνη του kung-fu από τον μαθητή του Ipman, δασκάλου του Bruce Lee!

Την επόμενη ημέρα επιβιβάζονται στο φέρυ για Macao, το «Las Vegas» της Κίνας, όπου ανακαλύπτουν τα πολλαπλά πρόσωπα της πόλης. Τέλος, επιστρέφουν και πάλι στο Χονγκ Κονγκ για να εφαρμόσουν όσα έμαθαν στο μάθημα kung-fu, σκηνοθετώντας -με τη βοήθεια δύο έμπειρων κασκαντέρ του κινηματογράφου- τη δική τους σκηνή μάχης!


Read More

And More