Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: “Λύνουν” τις διαφορές του στον Καναδά!

Ένταση στο “World Party”… Μετά το ταξίδι στην τροπική Μαδαγασκάρη ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης πετούν για τη δεύτερη μεγαλύτερη σε έκταση χώρα της Γης, τον Καναδά και “λύνουν τις διαφορές τους με μια εντυπωσιακή δοκιμασία…

Έπειτα από μία πολύωρη πτήση, η παρέα του «World Party» φτάνει στο Τορόντο, εκεί όπου τους υποδέχονται με πολύ ζεστό και ιδιαίτερο τρόπο οι Έλληνες ομογενείς! Το τζετ λαγκ, ωστόσο, κάνει αισθητή την παρουσία του και η επόμενη μέρα είναι πολύ… δύσκολη.

Για να μπουν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς και να ξυπνήσουν, ο Σάκης και ο Γιώργος δοκιμάζονται σε μία πολύ ιδιαίτερη αναμέτρηση, το πέταγμα του τσεκουριού, που στον Καναδά θεωρείται σπορ! Το τσεκούρι του πολέμου δημιουργεί μεγάλο ανταγωνισμό ανάμεσα στους δύο φίλους, που στη συνέχεια δοκιμάζουν να «λύσουν» τις διαφορές τους, στο πιο παραδοσιακό άθλημα της χώρας, το χόκεϊ!

Για να ξεπεράσουν την ένταση του παιχνιδιού, αποφασίζουν να κάνουν βόλτα στην πόλη και να την απολαύσουν πανοραμικά, περπατώντας στον πιο ψηλό ουρανοξύστη της!


Read More

And More