Σάκης Τανιμανίδης-Γιώργος Μαυρίδης: Στο “πάγο” η φιλία τους; Τι αποκάλυψε ο Σάκης;

Πολλά έχουν ακουστεί και ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί τον τελευταίο ένα χρόνο για τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη, για τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη ή μάλλον για να ακριβολογώ, πολλά έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί σε σχέση με την φιλία τους και το τέλος της συνεργασίας τους στην μετά “World Party” εποχή.

Ο Σάκης και ο Γιώργος δεν ήταν απλοί φίλοι, ήταν… “αδέλφια”! Η φιλία τους μετρούσε πολλά χρόνια, η αγάπη που είχε ο ένας για τον άλλο δεν είχε καμία σχέση με τα φώτα, τις κάμερες, την τηλεόραση… Ηταν μία αγάπη και μία φιλία που τους ακολουθούσε χρόνια, πολλά χρόνια… Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που αποφάσισαν με αυτή την φιλία να στήσουν το πιο τρελό πάρτυ σε όλο το κόσμο!

Ομως, η σχέση των δύο ανδρών φαίνεται πως κλονίστηκε σοβαρά, μετά την περσινή, αιφνιδιαστική απόφαση του Γιώργου να αποχωρήσει από το “World Party” και μάλιστα; Να μην διστάσει να βγει και να το αποκαλύψει μέσα από συνέντευξή του σε γνωστό, εβδομαδιαίο περιοδικό.

Οπως ήταν φυσικό οι δηλώσεις του ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει προκάλεσαν σάλο και κάπως έτσι ξεκίνησε η… αντίστροφη μέτρηση γι ΄αυτή τη φιλία, μιας και σύμφωνα με τα όλα όσα ακούστηκαν στην συνέχεια, ο Σάκης δεν είχε ιδέα… Δεν είχε ιδέα πως το φιλαράκι του, σκέφτεται να αποχωρήσει από την εκπομπή, γεγονός που τον ενόχλησε τα μάλλα, μιας και θεώρησε πως με αυτό το τρόπο ο Γιώργος τον πρόδωσε!

Ναι, στον Τύπο γράφτηκαν πάρα πολλά πράγματα… Κάποια από αυτά ήταν αλήθειες, κάποια όχι… Τώρα ,λοιπόν, που ο χρόνος έχει περάσει και οι όποιες “πληγές” έχουν αρχίσει να κλείνουν, τα αγόρια φαίνεται να είναι πιο έτοιμα και πιο ψύχραιμα για να μιλήσουν και να μας αποκαλύψουν σε ποια ακριβώς φάση βρίσκεται πλέον η φιλία τους και για το αν έχουν ακόμα επικοινωνία μεταξύ τους…

Και για του λόγου το αληθές; Ο Σάκης βρέθηκε χθες “Βράδυ” με τον Πέτρο Κωστόπουλο και του τα είπε όλα!

«Θα ήταν περίεργο να μην εχεις τσακωθεί με φίλο σου. Η διαφορά είναι ότι αν βγαίνεις στην τηλεόραση το παρατραβάνε. Σαφέστατα είχαμε καλές στιγμές με το Γιώργο. Κάποια στιγμή μπορεί να μην ήμασταν τόσο καλά, τώρα πάλι σήμερα μιλήσαμε για να καταλάβεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια μάλιστα φρόντισε να επισημάνει: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατηθούν ισορροπίες 100% όταν μπαίνει και το επαγγελματικό».

Read More

And More