Site icon TLIFE

Σάκης Τανιμανίδης: Η επίσκεψη της μητέρας του στην Πάρο και η φωτογραφία με τον Γιώργο Μαυρίδη

Οικογενειακά στην Πάρο περνούν φέτος τις διακοπές τους η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Το αγαπημένο ζευγάρι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, επέλεξε το συγκεκριμένα νησί των Κυκλάδων για να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών του μαζί με τις κόρες του.

Μέχρι στιγμής, ο παρουσιαστής και η σύζυγός του, έχουν δεχτεί πολλές επισκέψεις, καθώς πριν από μια εβδομάδα βρέθηκε στο νησί η μητέρα της Χριστίνας Μπόμπα, γεγονός που είχε αποκαλύψει η ίδια μέσα από φωτογραφίες.

Οι επισκέψεις όμως δεν τελείωσαν εκεί, αφού λίγες ημέρες μετά, η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη, Σταματούλα ταξίδεψε στο νησί μαζί με τον μεγαλύτερο γιο της, Παναγιώτη για να περάσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές όλοι μαζί.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ανήρτησε η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη, στην παρέα ήταν και ο Γιώργος Μαυρίδης, με τον οποίο έχουν έρθει πολύ κοντά μετά την «επανασύνδεση» της φιλίας τους.

Φωτογραφίες: Instagram

© 2025 tlife.gr