Σάκης Τανιμανίδης: Η μητέρα του πήγε στον Άγιο Δομίνικο – Δες την τρυφερή φωτογραφία που έβγαλαν!

Το ότι ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται και φέτος στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Survivor 3 το γνωρίσεις. Το ότι στο πλευρό του βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, σίγουρα το έχει δει μέσα από τα social media, αφού η μελαχρινή καλλονή με το γατίσιο βλέμμα δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της εκεί. Αυτό για το οποίο θα σε ενημερώσουμε σήμερα είναι ότι χθες στο εξωτικό νησί της Καραϊβικής κατέφθασε και η μητέρα του παρουσιαστή, Ματούλα.

Ο ίδιος αποκάλυψε την άφιξή της μέσω Instagram και η αλήθεια είναι πώς ξάφνιασε ευχάριστα τους followers του. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια πολύ τρυφερή φωτογραφία που έβγαλαν οι δυο τους και στη οποία απεικονίζεται εκείνος να κάθεται στα πόδια της, χαμογελώντας και δίνοντάς της ένα φιλί στο μάγουλο.

“Η μαμά στον Δομίνικο! Όσα χρονιά και να περάσουν, οποί και να βρίσκομαι, ό,τι και να κάνω στη ζωή μου, παραμένω πάντα ένα «παιδί στην αγκαλιά της μαμάς». Βασικά «ένα παιδί» γενικά! Εγώ κι ο… Πίτερ Παν! Η επόμενη εβδομάδα προβλέπεται fun, με βόλτες και πολύ μαμίσιο φαγητό! #mother #PeterPan #AlwaysaKid #mymum”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More