Σάκης Τανιμανίδης: Κάνει… πρόβα για μπαμπάς; Δες την φωτό που ανέβασε και τα “like” πέφτουν βροχή!

Αν υπήρχε βασιλιάς των social-media, αναμφισβήτητα θα μπορούσε να διεκδικήσει το στέμμα… Ο Σάκης Τανιμανίδης ανήκει στην κατηγορία εκείνη των λίγων, των ελάχιστων εγχώριων celebrities που κάνουν τα social-media να τους “υποκλίνονται”.

Ο γνωστός παρουσιαστής είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα όχι μόνο της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και του instagram, του facebook, του twitter… Λατρεύει την διαδραστικότητα με τον κόσμο. Λατρεύει την αμεσότητα. Λατρεύει την επικοινωνία. Και οι πιστοί του ακόλουθοι ,όμως, τον λατρεύουν, μιας και πάντα τον σηκώνουν στα χέρια. Τον αποθεώνουν.

Έτσι και σήμερα κατάφερε να κάνει το instagram να χορεύει στους δικούς του ρυθμούς. Αφορμή στάθηκε η τελευταία ανάρτηση που έκανε, στην οποία σαφέστατα και μπορούμε να πούμε πως κάνει… πρόβα για μπαμπάς και μάλιστα; Του πάει πολύ!

Ο Σάκης έχει στους ώμους του έναν φοβερό και τρομερό μπόμπιρα από το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και φυσικά τα “like” άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Όσο για το ποιό ήταν το μήνυμα που θέλησε μέσω αυτής της φωτογραφίας να μεταφέρει ο Σάκης στους ιντερνετικούς του φίλους; “…Ναι παιζουμε για να κερδισουμε…αλλα καμια φορα ενα χαμογελο ειναι πιο σημαντικο απο το ιδιο το αποτελεσμα”!

Και έτσι για την ιστορία να σου πω λατρεμένη, πως μέσα σε μόλις 6 ώρες, η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε συγκεντρώσει σχεδόν 55.000 “like”!

Σαν να λέμε ,δηλαδή, Σάκης the king of the… social-world!!!!

Read More

And More