Σάκης Τανιμανίδης: Μας δείχνει την αλλαγή του τα τελευταία δέκα χρόνια

Ο Σάκης Τανιμανίδης τα τελευταία χρόνια βιώνει την επιτυχία, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή. Ο γνωστός παρουσιαστής έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το World Party στον Alpha,όπου ταξίδευε σε πολλούς ξεχωριστούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη. Μετά την επιτυχημένη ταξιδιωτική εκπομπή, ανέλαβε την παρουσίαση του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης Survivor στον ΣΚΑΪ. Επίσης το περασμένο καλοκαίρι παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα σε μια ρομαντική τελετή στη Σίφνο.

Τους τελευταίους μήνες ήταν κριτής στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Μετά τον τελικό του επιτυχημένου talent show, ο γνωστός παρουσιαστής απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές ταξιδεύοντας μαζί με την σύζυγό του. Μάλιστα το αγαπημένο ζευγάρι στην αρχή της νέας χρονιάς έκανε ένα ξεχωριστό ταξίδι στην Κορέα. Πλέον ο γνωστός παρουσιαστής έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και στις υποχρεώσεις του, καθώς έχουν ξεκινήσει τα κάστινγκ για το Survivor 3 που ξεκινά σύντομα.

Την Τρίτη ο Σάκης Τανιμανίδης μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία 10 χρόνια. Όπως επεσήμανε πρόκειται για ένα νέο challenge που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Ο γνωστός παρουσιαστής δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του από το 2009 και το 2019 αντίστοιχα και έγραψε: “#10yearchallenge Πήρατε χαμπάρι το νέο challenge που τρέχει!? Βλέποντας τις 2 φωτό δεν ξέρω αν η βασική διαφορά είναι τα χρόνια η τα μούσια!”

Δες την ανάρτηση του παρουσιαστή:

 

Read More

And More