Σάκης Τανιμανίδης: Με την μητέρα του στο πλευρό του στη νέα οικογενειακή έξοδο με τις δίδυμες – Φωτογραφία

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα το μεσημέρι της Κυριακής απόλαυσαν το αγαπημένο τους brunch σε μια μεγάλη οικογενειακή έξοδο.

Το ζευγάρι βρέθηκε στα βόρεια προάστια όπου συνάντησε τον Ηλία Μπόγδανο και την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου με τους οποίους τον τελευταίο χρόνο κάνουν συχνά κοινές εξόδους.

Τα δύο ζευγάρια είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και πάλι, μόνο που αυτή τη φορά η οικογένεια Τανιμανίδη ήταν σύσσωμη στο Κυριακάτικο τραπέζι.

Εκτός από τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα στο πλευρό του Σάκη βρέθηκε και η μητέρα του, Ματούλα Τανιμανίδη την οποία βλέπουμε συχνά μέσα από αναρτήσεις του ζευγαριού.

Σάκης Τανιμανίδης – «Dragons’ Den»

Τηλεοπτικά, ο Σάκης Τανιμανίδης επιστρέφει μέσα από το νέο project «Dragons’ Den» το οποίο έρχεται στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1

To Dragons’ Denστηρίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την κρίση και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164